jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Chodzi o to że strony ładują mi się bez jakichkolwiek zdjęć mam Chello, dzieje się to od 2 dni może mi ktoś powiedziec o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Włączyć wyświetlanie zdjęć może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ok tylko powiedz mi jak to właczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Kliknąć na odpowiednią zakładkę/przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 ni <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie mogę znaleźć odpowiedniej zakladki i przycisku Proszę o więcej wskazówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Mamy może pisać po koleji dla wszystkich istniejących przeglądarek, czy powiesz może łaskawie, jaką masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Pewnie cudu oczekuje... ale zakładając, że w totolotku też nie mam szczęscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Pewnie cudu oczekuje... ale zakładając, że w totolotku też nie mam szczęscia... ok już znalazłem ale to nie to a przeglądaeka to IE 5 ~` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Łączysz się przez proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 heh, podczepie sie pod ten temat:-) z takim malym pytankiem.... jak zrobic zeby zeby po kliknieciu na otworz w nowym oknie otwieralo mi na pelnym ekranie a nie na takim odrobinke niepelnym(chociaz z flaga maxymalizacji - musze dwa razy na tym kliknac zeby byl full) bylo spoko po reinstalu, ale jakies skrypty mi to znowu poprzestawialy... i bylbym wdzieczny za help jak to zablokowac zeby sie wiecej nie zmienialo.... sorki za offtopic i z gory dzieki za jakies rozwiazanie, bo do furii mnie to doprowadza:/ ps. oczywiscie ie6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 heh, podczepie sie pod ten temat:-) z takim malym pytankiem.... jak zrobic zeby zeby po kliknieciu na otworz w nowym oknie otwieralo mi na pelnym ekranie a nie na takim odrobinke niepelnym(chociaz z flaga maxymalizacji - musze dwa razy na tym kliknac zeby byl full) bylo spoko po reinstalu, ale jakies skrypty mi to znowu poprzestawialy... i bylbym wdzieczny za help jak to zablokowac zeby sie wiecej nie zmienialo.... sorki za offtopic i z gory dzieki za jakies rozwiazanie, bo do furii mnie to doprowadza:/ ps. oczywiscie ie6 Jeżeli MUSISZ używać IE, co jest dla mnie niezrozumiałe, to zaistaluj sobie na niego DARMOWĄ nakładkę myIE2; mając ją, już można z tym shitem pracować. Jeżeli nie musisz, darmowa Mozilla.pl. Używanie IE w czystej postaci to masochizm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...