bat Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Czy ww. programy (np. DUmeter, Netlimiter) sa miarodajne? Tzn program pokazuje sredni transfer 10kB/s a okazuje sie ze jest wiecej lub mniej? Czy ISP ma takie same wyniki pomiarow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Net limiter nie oszukuje... kontrolowane jeszcze flashgetem, stanem polaczenia dial-up (mam isdn) i czyms tam jeszcze. Net limiter jest Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 DUMeter jest spoko :) sam go uzywam :) bardzo mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 DUMeter jest spoko :) sam go uzywam :) bardzo mi sie podoba :)Mam i mi tesz się podoba ale wiarygodny to on zbytnio nie jest. Z własnego doświadczenia. Rozpisywał się nie będe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 u mnie wychodzi praktycznie taki wynik jaki powinien byc ( +5% zazwyczaj), wiec moge powiedziec, ze jest wiarygodny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 u mnie netlimiter sprawdza się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...