Dr.Crash Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Temat dodyczy dokładnie mojego kolegi. Zastanawia się nad wyborem coolera, i nie wie na co się zdecydować. Wybór droższy to blok wodny wraz z osprzętem, tańszy to np. cooler ThermalTake Volcano 7+. Jak to ma się do wydajności chłodzenia? Z góry dzięki za podpowiedzi. :D Aha, bym zapomniał: to ma pracować na Athlonie XP 1800 podkręconym na ile się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Niech bierze WC można złożyć porządny sprzęt u matego już za 400zł ja się swojego Volcano 7+ pozbywam moze chce ktoś z krakowa :) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No to jak chce podkrecac ile wlezie. TO tylko WC... Ale ja bym sugerowal polaczyc to z takim Peltierem 120W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Zdecydowanie WC, nie tylko procek lepiej będzie się kręcił ale też jego uszy odczują zdecydowaną ulgę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ooo tak zwlaszcza jego uszy !! Wiem cos o tym i dlatego wlasnie kompletuje wszystkie czesci do WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja powiem tak : niech poda reszte configu. Bo ja np. wolalbym miec dodatkowe DDRy ,wiekszy dysk ,lepsza mobo ,szybsza karta graficzna niz Lepszy cooler. NP. nie ma duzej roznicy w wydajnosci i glosnosci pomiedzy Titanem TTC D5TB(3) a Volcano7+ ustawionym na low. Ja na tym Titanie na AXP 1600+@2100+ Vcore 1,85V mam ok 55C Full load i taka temperatura mi styka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja powiem tak : niech poda reszte configu. Bo ja np. wolalbym miec dodatkowe DDRy ,wiekszy dysk ,lepsza mobo ,szybsza karta graficzna niz Lepszy cooler. NP. nie ma duzej roznicy w wydajnosci i glosnosci pomiedzy Titanem TTC D5TB(3) a Volcano7+ ustawionym na low. Ja na tym Titanie na AXP 1600+@2100+ Vcore 1,85V mam ok 55C Full load i taka temperatura mi styka. AMEN :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...