Skocz do zawartości
Rave

Na ile starczy takie pecet?

Rekomendowane odpowiedzi

Maxtora dyskow to juz dlugo uzywam i niezamienie na nic innego, glownie chodzilo mi czy ktos wie jak northwood B sie poddaje taktowaniu bo wkoncu zegar ma duzy, mieszkam zagranica i tu taki komp to wcale niejest takie zaraz tam monstrum jak wy gadacie, a ten panel lcd, ktos tu mowil ze 21 "crteka, eee gdybys ty widzial ten panel to bys zmienil zdanie, gadacie tak niekupuj niekupuj bo zara bedzie stare, to bedzie stare za poltora roku panowie, i ze w dooma 3 niepogram, mozliwe,(Radeon 9700 podobno ciagnie jak tornado) ale go jeszcze niema wiec o co common, gdyby ludzie tak czekali to by nic niekupili, bo nonstop sa zapowiedzi ze zara cos nowego wyjdzie, najlepiej wogole nic niekupowac i lizac szyby nawystawach z mysla o jutro przywioza hammera to se poogladam, i rzeczywiscie za #uja niemoglem sie dopytac jaka plyta glowna w nim siedzi, wiem ze jest 6 usbekow,1 firewire, tak to wyglada na jakas plytke gigabyte'a z chipsetem 845 intela, ale niedam se glowy uciac, i co jaki kurfa szpan o czym wy gadacie, przeciezz ja tego kompa jeszcze niemam i niewiem czy go kupie, chcialem sie odwas dowiedziec i poznac wasze opinie bo to rzeczywiscie kupa szmalu, fakt ze lubie state of the art+ high end (wszystko we wszystkim na maks w grach i mozna pykac)ale srodek zawsze moge zmienic na jak ktos mi gdzie indziej doradzal na p4 1.6A i go potaktowac do gory ostro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...