pyza Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 witam wszystkich znowu mam problem ze swoja karta HERCULES 8500 128 MB (pelny) a wiec wczoraj dziwilem sie skad mam taka niska wydajnosc..a dzisiaj zobaczylem ze na stronie producenta jest nowy bios do mojej karty(wersja 8.04) poprawiajacy jej wydajnosc w rozdzielczosci 800x600 i 1024x768.. Po instalcji minimalnie jest ciut szybciej (okolo 150 pkt) ale teraz mam artefakty w 3dMarku :(( teraz mam pytanie,moze nie zmieniac tego biosu i oddac na gwarancje? bo wczesniej ta karta na starym biosie tez jak bralem troche wiecej Mhz na pamieci to zaczela sypac artefaktami a ona przeciez powinny na 600 mhz spokojnie chodzic...(pamieci 3.3 ns ,radiatorki na nich ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 a i jeszcze prosbe mam do was jak ktos moze to niech wysle mi bios do tej karty ale zeby byl dobry (wczesniej mialem 7.81 ) tylko zebym byl do tej karty ...8500 pelny... DZIEKI... moj @ pyrzy@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...