B3T0N Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 doslownie siedzialem wryty i ciary przechodzily przeze mnie jak to ogladalem i sluchalem 55Mb WARTO !!!!! http://cyberth.plouc.net/%5BSuch%20is%20Li...%20Rank%201.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 THX BETON !!!!!! Naprawde wyjebiste !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Pewnie, trance rulez!!! Ale na modemie tego raczej nie ściągnę... :( ...Choć szykuje się neostrada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 może to nie trance, ale jest równie dobre :) http://www.fumakilla.de/main.htm żeby posłuchać musicie wejść w zakładke relases (polecam PLayers stuff>Club Deluxe,Plastik Atitude). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Eeee stare jak swiat. Mam to co pare godzin w tv :P Tyle ze wydanie z tego roku. Sensation White Edition jest lepsze od Black. Przynajmniej jak dla mnie. Proponuje posciaac sobie z Kazy kawalki Sensation. B3ton przyjedz kiedys na sensation to poczujesz to na zywca :) Bilet chyba niecale 100e, nie wiem dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 może to nie trance, ale jest równie dobre :) http://www.fumakilla.de/main.htm żeby posłuchać musicie wejść w zakładke relases (polecam PLayers stuff>Club Deluxe,Plastik Atitude).Szkoda, że nie da się ściągnąć tych utworów :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) 3min 8O 8O 8O Jaki miales transfer?? Ja na SDI nie wiem ile sciagalem, ale powiem 1 slowiem ZAJEBOZA, te lasery miodzio, Ekwador sie przy tym CHowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) to co ty masz za lacze???? 5mbit??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Sorry pomylka :oops: :oops: 3 minuty to było, jak sprawdzałem :oops: A wtedy było już ściągnięte 40 % :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 heh ja dopiero sciagam ale jesli o muzyke trance to polecam DJ TIESTO kolo ma naprade fajne kawalki i imprezki tez niezle kreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) to co ty masz za lacze???? 5mbit??? Fajny klimat, masz więcej, ale w mp3 ? Mi ściągało około 15 minut, cały czas powyżej 61 KB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) to co ty masz za lacze???? 5mbit??? Co do mojego łącza :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28845&highlight= :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mi to zasysał 3 minuty. 8) to co ty masz za lacze???? 5mbit??? Bruce, wystarczy chyba cos ok. 300 kilo/s. Mnie sie sciagalo chyba ok. 3 i pol minuty. Niestety nie szlo na maxa, tylko jakies 250 kilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 http://80.55.148.202/~piratez/mp3/Fractal%...Vibe%20Mix).mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 .....jak mozna sluchac mp3 w 128kbs.... dobre techno, trance nie mowiac o reszcie muzyki o wiele lepiej brzmi w minimum 160kbs.. ostatnio sie wkurzylem i wyzstkie mp3 jakie mam sciagam z neta w minimum 160 kbs :), tez polecam goraco taka zamiane tym ktorzy maja cos leprzego do odsluchu niz glosniczki komputerowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Beznadziejne :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jedyne co w tym fajne to Lasery...a muzyka..hmm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 moze byc slyszalem lepsze kawalki trancowe ale ten tez nie jest najgorszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 .....jak mozna sluchac mp3 w 128kbs.... dobre techno, trance nie mowiac o reszcie muzyki o wiele lepiej brzmi w minimum 160kbs.. ostatnio sie wkurzylem i wyzstkie mp3 jakie mam sciagam z neta w minimum 160 kbs :), tez polecam goraco taka zamiane tym ktorzy maja cos leprzego do odsluchu niz glosniczki komputerowe :) Masz calkowita racje RS ja tak robie juz od ponad roku. I gorszej jakosci niz 192 nie sciagam chyba ze nie znajde w takiej to sciagam z mniejsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja nie widze szczerze mowiac duzej roznicy miedzy 128 a 160 kbs jak juz slucham to staram sie w 192 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Stare ale jara a co do tranceto jest fajna muzyka na pewno. Od paru lat ja slucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 lasery faktycznie calkiem ;) :D ale muzyka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 spoko impreza, muzyczka moglaby byc troche lepsza btw mi to sciagnelo w 1.20 minuty bez chwalenia sie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Bez chwalenia sie ... hehe dobre dobre. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mnie transik az tak nie kręci...ale czasami mozna dla odpoczynku :) posluchac polecam DJ Roog - live at sensation 2001 (raczej house/progressive/chillout) ale tez z sensation :) ps. zassane przez soulseek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 B3T0N - a moglbys zapodac adres jakiegos FTP'a z taka muza ? Moze swojego postawisz ? ;) Bo nie mam pozadnego trance/house... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Brum bass rulez ona ol floors!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 znalazlem kolejny filmik - tym razem z trance energy - WYMIATA !!! muza jest zajebista i wogole cala impreza jest zajebista UWAGA !!! - 280Mb http://cyberth.plouc.net/trance-energy-2003.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No to ciągniemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...