Torwald Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 280MB - co to jest dla mojej Neostradki ;) PS. B3T0N dasz jakies linki do takich kawalkow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 8O 8O Wow konkretna imprezka! B3TON wiecej linkow :) Btw. Idzie ktos na imprezke 15.XI do Areny/Poznan :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 280MB - co to jest dla mojej Neostradki ;) PS. B3T0N dasz jakies linki do takich kawalkow ? heh ja lece na modemie wiec najwyzej 1 link/ dzien : ) - po prostu nie wyrabia modem , a trzeba utworek ocenic i dopiero zapodac : ) - jutro kolejne zajebiste kawalki - musze troszke poszukac : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Może być, choć skrócili fajne kawałki, a dali na początek słabe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 doslownie siedzialem wryty i ciary przechodzily przeze mnie jak to ogladalem i sluchalem Niby o gustach się nie dyskutuje ale moim zdaniem to jakiś crapowy dance 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 cos nie moge tego zassac , grrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Hehe fajne te filmiki które zapodałeś. Ten drugi (dłuższy) zalatuje nieźle komercją ale może ostatecznie być. Ale za to pierwszy wymiata - zarąbisty wokal :!: Sam jestem maniakiem dobrego trance'u i ostatnio grzebałem w sieci w poszukiwaniu jakiegoś dobrego radia internetowego nadającego trance. Ale znalazłem jakieś komercyjne badziewia. Zna ktoś może jakieś dobre radio internetowe, które nadaje Live sety z nocnych imprez :?: Będe wdzieczny za linki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Psss... Benny Bennassi Rulzzz .. Ciiii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...