_anka Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam :D Z góry napiszę, że nie jestem najlepsza z komputerów, ale mniej więcej (co nieco) po dobrym wytłumaczeniu powinnam zajarzyć o co chodzi :lol: :lol: Wczoraj (czwartek) kupiłam dysk Seagate Baracuda 7 40GB 7200, ale mój komputer do ściągania plików z internetu (Gier, Filmów czy Muzyki) czyta tylko 7,52GB. Czego to jest wina? Napiszę może, że jest to stary komputer P133 MHz 64 MB Ramu karta graficzna: 8MB, stacja dyskietek ETC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 NIE wiem jak sie ma sprawa z nowszymi Barracudami ale na BIV jeszcze chyba była zworka LIMITET DRIVE SPACE TO 2,1GB czyli bios widział 2 GB a reszta działała w windowsie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...