noose Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 witam ;) jeszcze do wczoraj nie mialem problem w dzwonkami bo mialem nokie 5510, a wiadomo, ze do nokii wchodza dzwonki nie tylko z midi.... ale od wczoraj dorobilem sie siemensa mt 50 (wypas tel ;)) ale moge do niego ladowac tylko midi :( i nie moge znalezc tego dzwoneczka w midi.... moze ma go ktos :?: albo jakis inny motyw z filmu 8 mila..... pozdrawiam..... z gory thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmm a co za problem samemu napisac midi na podstawie nutek do starej nikii ? :) peace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 dla mnie duzy :? jak mozesz to mi powiedz jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 dla mnie duzy :? jak mozesz to mi powiedz jak ;)sciagasz jakis prosty edytor midi. dla kazdej nuty znasz jej wysokosc i dlugosc, wpisujesz wszystko do midi i masz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...