MarKov Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam posiadam plyte Epox 8k9a9l na kt400a (z która nie mam zadnych problemów) ale mam okazje bezplatnie zmienic ja na FIC-a AU13 powiedzcie prosze czy taka zamiana ma sens. Mam jeszcze jedno pytanie studiując forum na temat Fic-a au13 dowiedzialem sie ze plyta ta posiada SoundStorma natomiast na specyfikacji płyty w Sirius-ie jest napisane ze Dźwięk: Realtek ALC650 5.1 Channel Codec ( http://www.sirius.pl/product.php?action=in...6672&sid=1).Tak samo zreszta ma mój kolega. Dzieki za szybkie odpowiedzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 fic au13 posiada soundstorma-dzwiek miodzio.sam jade po te plyte w poniedzialek,jest spox.a czy ci sie oplaca wymieniac-zdecydowanie tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 dzwiek swoja drogą , nforce2 rulezzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Dzieki za rady - moze ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Powiem ci tak sam posiadam FIC AU13 i odkąd ją mam nie poradziłem sobie z problemami jakie mam w kompie podaje przykład. czasem dioda od twardziela świeci cały czas, pomaga tylko Reset biosu. Szarpania w grach. Dziwne resety. Znikające napędy. Tego wszystkiego nie miałem na moim ukochanym SOLTEKU . i powiem jeszcze,że FIC AU 13 miałem 2 sztuki i tak samo się zachowywały! :evil: Może jakiś bios to poprawi? tylko kiedy on wyjdzie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...