Jodlasty Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jak mi owiedział mój kumpel który pracuje na info linii w TPSA Od pierwszego września rusza nowa promocja na NEO Przez pierwszy mieśiąc abonament 1zł. Aktywacja 1zł. jest to okres testowy, testujemy sobie i jak sie nam podoba to podpisujemy umowę na rok. I wtedy płacimy 199 zł za modem a abonament za 149 miesięcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nawet wybiorcza sie tym zainteresowala i bylo dzisiaj. Od 3 dni wiadomo ze promocja bedzie. Co z tego jak w wiekszosci miejsc np w szczecinie ciagle " Niestety, Twoja centrala nie oferuje jeszcze usługi Neostrada." :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jak mi owiedział mój kumpel który pracuje na info linii w TPSA Od pierwszego września rusza nowa promocja na NEO Przez pierwszy mieśiąc abonament 1zł. Aktywacja 1zł. jest to okres testowy, testujemy sobie i jak sie nam podoba to podpisujemy umowę na rok. I wtedy płacimy 199 zł za modem a abonament za 149 miesięcznie. no ale co, to dotyczy tylko tych ludzi co wezmą neo teraz, bo mnie chyba taka promocja nie obejmie ??? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jodlasty właśnie powiedz czy ten abonament będzie dotyczył wszystkich użytkowników neo czy tylko tych któży się podłączą w czasie trwania promocji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 sku...... tpsa -tyle kasy poszło w ..... wrrrrr jak abonament nizszy nie obejmie tych , którzy są juz uzytkownikami neo to zamawiam binladena na ich headquater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a jak sobie to wyobrażąsz? podpisałeś umowe to dlaczego chciałbyś ją zmieniać? ;) nie no .. moze to i jest niesprawiedliwe ale takie są realia.. sorry.. życie jest takie niesprawiedliwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 cudowna wiadomosc bo wlasnie mam z sdi na neo przejsc a widze zei sie bez kosztow moze nawet obejsc no tpsa sie poprawia uni sie boi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a jak sobie to wyobrażąsz? podpisałeś umowe to dlaczego chciałbyś ją zmieniać? ;) nie no .. moze to i jest niesprawiedliwe ale takie są realia.. sorry.. życie jest takie niesprawiedliwe :D ?????????? nie bardzo rozumiem twoją wypowiedz, może jak nie masz nic mądrego do wprowadzenia do dyskusji to zamilcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 w przypadku gdy masz umowe na czas nieokreslony mozna ja zmienic na umowe na czas okreslony 12 miesiecy. Takiej mozliwosci nie maja tylko osoby aktualnie objete cyrografem (jesli sa tacy wogole ;) Taka jest oficjalna wykladnia TPSA. Po szczegoly zapraszam do dzisiejszego wydania GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Hehe dzięki na pewno przeczytam:) Na szczęście kiedy podpisywałem umowe nie byłem aż tak ogarnięty euforią posiadania neo żeby podpisać z Diabłem pakt na 12 miesięcy i nadal tego nie zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 BTW zeby nie bylo ze jestem nie mily ;) http://www1.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,1640916.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a nie wiecie czy dalej jest tak ze jak zrezygnuje z sdi to place tylko 1 zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 "Nowa opłata obejmie także wszystkich dotychczasowych klientów. Ma zachęcić przede wszystkim tych, którzy zawarli umowy bezterminowe (czyli mogą w każdej chwili zrezygnować z usługi) do związania się z Neostradą na cały rok. Klienci, którzy mają już 12-miesięczne umowy i płacą 199 zł miesięcznie, będą mogli skorzystać z promocji, zawierając nowe umowy na dalsze 12 miesięcy." wiec nowy abonament bedzie dotyczył wszystkich uzytkowników, zarówno tych z umowa na czas okreslony jak i nieokreslony-tylko w 1 przyppadku trzeba bedzie podpisac nowa umowe bezzwłocznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tak jest dalej . Z sdi ---> neo+ za zete i potem abo za 150 lub 200. Zadzwonilem do infolini z zapytaniem takim : Mam sdi i chce przejsc "testowo" na miesiac na neo i potem wrocic do sdi , lub ( co nie wykluczone ) zostac na neo . Speed mie rybka , zalezy mi na ipku ( na dsl'a mnie nie stac ). Koles z telepsy , notabene bardzo milo i uprzejmie nabral wody w usta i stwierdzil ze zadnych oficjalnych info jeszcze nie ma bo promo jest od wrzesnia. Natomiast nieoficjalnie mozna by ( 2 warianty ) przeskoczyc testowo na neo na miesiac przy "zawieszeniu" uslug "sdi" ( co dla mnie jest chore --- patrzyc cennik sdi - zawieszenie uslugi czy jak to tam sie zwie ) , drugi wariant - 2 linia tel. w domu - na 1 sdi , na 2 neo :D . Ale to takie szybkie pomysly pana z infolinii . Po szczegoly zaprosil po 1.09 :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ludzie a czytaliście opinie pod tym artykułem do którego link dał marco ?? Szczególnie podoba mi się ta wypowiedz http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,7...79482&a=7681333 . A więc policzmy 48$(kanadyjskich) średni dzisiejszy kurs NBP 2,8657 zł ~2,9 * 48 = 139,2 zł +VAT = 169,824. Reasumując ja w chwili obecnej płace za neo 199zł a w kanadzie za 170 zł można mieć coś tak pięknego:( PS. Czy my zawsze musimy być na szarym końcy świata???:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 :arrow: bardzo ucieszyla mnie ta promocja :) nic nie wiedzac o niej postanowilem zmienic sdi na neo i to jeszcze po starych cenach. teraz dowiaduje sie o nowej promocji... bardzo fajnie. teraz jeszcze musze zakupic odpowiedni modem i juz za 2 tygodnie bede szczesliwym posiadaczem neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a przy przejsciu z SDI na neo płace złotówke + abonament 149 zeta ,czy 1 zł + wykup sagema + abonament??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a przy przejsciu z SDI na neo płace złotówke + abonament 149 zeta ,czy 1 zł + wykup sagema + abonament???Tak durga opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Tak durga opcjaa ile teraz życza sobie za sagema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ludzie a czytaliście opinie pod tym artykułem do którego link dał marco ?? Szczególnie podoba mi się ta wypowiedz http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,7...79482&a=7681333 . A więc policzmy 48$(kanadyjskich) średni dzisiejszy kurs NBP 2,8657 zł ~2,9 * 48 = 139,2 zł +VAT = 169,824. Reasumując ja w chwili obecnej płace za neo 199zł a w kanadzie za 170 zł można mieć coś tak pięknego:( PS. Czy my zawsze musimy być na szarym końcy świata???:( hmmm zawsze mnie cos ciagnelo do Kanady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ludzie a czytaliście opinie pod tym artykułem do którego link dał marco ?? Szczególnie podoba mi się ta wypowiedz http://www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,7...79482&a=7681333 . A więc policzmy 48$(kanadyjskich) średni dzisiejszy kurs NBP 2,8657 zł ~2,9 * 48 = 139,2 zł +VAT = 169,824. Reasumując ja w chwili obecnej płace za neo 199zł a w kanadzie za 170 zł można mieć coś tak pięknego:( PS. Czy my zawsze musimy być na szarym końcy świata???:( hmmm zawsze mnie cos ciagnelo do Kanady :)kiedy wróciłeś na forum??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 :arrow: dzwonilem dzis na infolinie tepsy w sprawie promocjina neo. chcialem zapytac sie o szczegoly, ale pan po drugiej stronie powiedzial, ze nic nie wie ma temat promocji i ze mam zadwonic 1 wrzesnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 HEHE Na info linii wiedzieli wszyscy od trzech tygodni :) A to co się stało w tej gazetce to tylko taki marketingowy przeciek kontrolowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...