Pucha18 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 poatrzcie na te chłodzenie r9800 co ma na pamieci blok wodny!wypasss! 8O http://forums.procooling.com/vbb/showthrea...25&pagenumber=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no zajefajna sprawa troche miejsca w budzie zajmuja wężyki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 pal licho co jest na poczatku, ale ten pozniejszy blok na ramy...OMFG !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 super sprawa 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 poatrzcie na te chłodzenie r9800 co ma na pamieci blok wodny!wypasss! 8O http://forums.procooling.com/vbb/showthrea...25&pagenumber=1 Zmien temat topicu, i pamietaj o tym na przyszlosc, inaczej topic laduje w koszu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no zajefajna sprawa troche miejsca w budzie zajmuja wężyki .Ale ajki efekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zajebioza.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Widziałem już kiedyś coś takiego. http://www2.arnes.si/~mlivak/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jesli kolega beton da rade to sami sie doczekacie takich bloczkow i wtedy nie bedzie zbytniej podniety takimi zdjeciami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Co to za zaciski??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jesli kolega beton da rade to sami sie doczekacie takich bloczkow i wtedy nie bedzie zbytniej podniety takimi zdjeciami :P Przyjacielu, nie wiem jak uda Ci sie zrobic uniwersalny blok na cale karty, skoro jeszcze nikt nie wymyslil uniwersalnego mocowania blokow :) Moje niby sie trzymaja, ale wygladaja srednio ciekawie - za to jak beda dzialac, niech tylko napelnie uklad... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 nie powiem - bloki full wypas - jeszcze jakby takie gdzieś sprzedawali to bym na 100% kupił - mimo że nie mam chłodzenia wodnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 :arrow: bloki naprawde wypasione. co prawda widzialem juz te zdjecia kiedys, ale pozostaja dlugo w pamieci. ja o takim bloczku moge sobie tylko pomarzyc - nie mam warunkow do zrobienia takiego cacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...