friter Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam! Chciałbym Was spytac o porade. A mianowicie chciałbym kupić bardzo ciche i wydajną chłodnice do mojego WC. Mam 2 propozycje i nie wiem ktora wybrac : 1.chlodnica duza miedziana z mcs.pl 2. druga to robiona chlodnica samochodowa od sKaTaNa z 8 wentylatorami, z regulatorem obrotow tych wentyli, obudowana. (robiona na zamowienie przez skatana). Cala chlodnica jest miedziana, srednica kroccow 16mm, posiadaja plaskowniki. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=41331, chlodnica nr 2. Cena obu zestawow jest taka sama. Chcialem sie Was poradzic, ktora opcja bedzie wydajniejsza ? I warunek oczywiscie, ze chlodnica musi byc bezglosna, bo to w koncu WC. Prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 jak ci nie zależy na miejscu to kup sobie chłodnice nie nagrzewnice i zależnie od tego czy bedzies zmiał duryz ukłąd czy nie to nawet nie bedziesz musiał wentylatorów montować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
friter Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Na miejscu mi zalezy, wszystko musi byc ladnie schowane w BigTowerze i musi byc cichutko. Jak wypada konfrontacja tych 2 chlodnic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ja proponuje akwarium 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostin_powell Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a moze by tak zamiast scianki bocznej obudowy wpakowac chlodnice 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Duza miedziana na wydajnosc bardzo podobna do aluminiowej (wyniki juz dawalem na forum). Generalnie jako byly posiadacz to jestem z niej bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...