galaxy_938 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Piszę w tym dziale bo nie wiedziałem gdzie go dać !!!!!!!!! Miałem kiedyś celerona 300 pierszy typ celerona wyjąłem procesor z płyty głównej żeby przeczyścić radiator na nim włożyłem go spowrotem i nie chciał śmigą c co się stało, chciałem go dać kuzynowi ale nie chce działać co jest grane a jeszcze miałem w nim karte ge forc 2 taką jaką mam w opisie i ją podkreciłem z 166/195@195/250 może przez to ? resetowałem biosa zworkami i wyjmowałem baterję i nic co mogło się stać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ładunek elektrostatyczny i po procku, wyjmij jeszxce baterie z mobo na 2min dla 100% pewności, a może przelotka padła?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ten procek ma rdzeń covincton on jest razem z przelotką ze slotu go wyjąłem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...