Mleczyk Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Tak jak w temacie.Na ile wam sie udało go wycisnąć chodzi mi głównie o kręcenie magistralą jakie mieliście Vcore procesora,pamięci itp. Sam chce podkręcić mojego XP i właśnie niewiem na ile zdołam Prosze o pomoc Help Me :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Po prostu kręć ile się da. Na procku dawaj max 1,85V, a na pamięciach góra jakieś 2,8 v. I powolutku do góry magistrala.I sprawdzaj stabilność.Jak niestabilny to w górę z napięciami i tak cały czas ażosiągniesz kres jego możliwości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 moj AXP 1600+ idzie na 2100+ a na 2000+ bez podnoszenia napiecia. Moze sie roznie krecic ale ja przypuszczam ze na AC bez przekraczania bariery bezpiecznestwa (Vcore 1,85V) i odbrobinie szcześcia powinienes 1800mhz (2200+) wyciagnąć. TO SA WYNIKI PODKRECANIA NA ROZNYCH PLYTACH GLOWNYCH PRZY MNOZNIKU X12 I VCORE 1,8V. . Poczytaj recenzje plyt na www.twojepc.pl tam na roznych plytach podkrecany jest AXP 2000+. Mozesz tez wejsc na www.overclockers.com i do CPu Database zobaczyc wyniki innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 a mi sie nie chce kręcić :( musze zmienić sprzęta i wtedy zobaczycie :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Zobaczycie co ja zrobie z kompem jak będe miał WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...