piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 czesc, mialem zablokowany bios w radeonie 9700 i chcialem go zmienic by moc podkrecac.. niestety w trakcie wyskoczyl jakis blad i jak wlaczam komputer to piszczy kilka razy i nie ma obrazu.. co robic? bardzo prosze o pomoc! :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmm zmiana biosu rzeby podkrecic... jak sie nie myle to do podkrecania "radkow" slurzy PowerStrip lub Rage3DTweak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zeby te programy dzialaly musi byc odblokowany BIOS.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zeby te programy dzialaly musi byc odblokowany BIOS..:?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 ladne emotikony ale nizebyt pomocne :? niektore egzamplarze kart nie daja sie podkrecac bo maja blokade biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Powiem ci ze odkad siedze na tym forum nigdy o takim przypadku nie slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zrob sobie dyskietke ratunkowa na innym kompie w FAQ-u masz napisane jak , http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19647 a jak nie to po ciemaku ja tak swoja dwa razy robilem :) , tylko to piszczenie jest niepokojace mi normalnie sys sie botowal tylko obrazu nie bylo , albo grafa na pci i wtedy zrob tyo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no wlasnie.. chcialem po ciemaku ale mi sie zystem nie bootuje :/ musze jakas karte na pci zalatwic. wgralem swoj backup biosu ktory zrobilem do programu radedit i ten krzyczy ze to jest niewlasciwy bios radeona?? o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 DO DEFENCE: tia.. no nie udal sie flash biosu.. na jakims forum ktos ma identyczny problem ale nikt nie odpisal :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 o, mowilem o tym: http://www.pclab.pl/modules.php?op=modload...thread&tid=8685 . gosc tez ma sapphire :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tyle ze ja nic nie lutowalem, ja juz mam 9700.. chodzi tylko o czesc o biosie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Powiem ci ze odkad siedze na tym forum nigdy o takim przypadku nie slyszalem. skoro nie słyszałeś o blokadzie kręcenia to ja niewiem na jakiej części forum siedziesz :? POlecam CI artykół na www.sirius.pl , tam jest dobrze napisane i fleshowaniu.Ja z tamtad kozystałem jak miałem podmieniać bios i z dobrym rezultatem.Tobie tez polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 mozesz podac dokladny adres? dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ok.. naprawione. atiflash sux, flashrom rulez! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Dzieki FumFel_20 na pewno sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorr Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Cześć Podajcie dokładną stronę na sirius o zmianie biosu Radeona 9500. Możliwa jest zmiana biosu 9500@9700 w celu jej lepszego podkrcania? ---------------------------------- AMD Ath 1700+@2200, Sapphir 9500(380/305) Barracuda 80Gb, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Możliwa jest zmiana biosu 9500@9700 w celu jej lepszego podkrcania?polecam artykul CHIP'a 9/2003 str. 32-33 bardzo "popularnego" w tym miesiacu gazety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...