Lipny Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Witam! Stoje przed dylematem kupna nowego coolera. Zastanawiam się nad Zalmankiem CNPS 7000A, ale to jest wielkie jak stodoła!!!! Wejdzie to cudo na moją płyte głowna? Moze juz ktoś próbował zakładać to na 8RDA(3) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmmm...na stronie zalmana jest napisane na jakie płytyda rade go założyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Tam też piszą że ten cooler nie wejdzie na Abit NF7(S) bo nie ma otworów wokół socketa 8O (http://www.jno.republika.pl/n4.jpg widać że jednak się da). Z innymi płytami nie jest lepiej niestety. Chyba się pożądnie spili ja tą liste robili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a na Twojej sa otwory wokół socketa ? jak sa to wejdzie :D mozę z małą kombinacją :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 chodzi mi bardziej o to ze moj epox ma radiator na chipset blisko socket'a a sam radiator na chipsecie jest wysoki(ma jeszcze wentyl). Przeciez ten zalman ma 12cm srednicy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 1. Po przypiłowaniu clipa wejdzie. 2. Bez pilowania tez wejdzie ----> http://www.ocm.pl/artykuly.php?game=CNPS7000 3. Ja tez sie do niego przymieżam tylko ze brak cashu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja już mam i jeszcze nabyłem panel Zalmana ZM-Mfc1 i właśnie się delektuję kompletną ciszą tylko odrobinę słychać mojego WD1200JB :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Dzięki Fatboy. Ja mam na moim procku Titana :( wiec mysle ze roznica bedzie duza. Bo teraz mam 45 stopni na windzie i winampie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...