POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mam 2xk. sieciowe planeta wl8305 i kompy stojaa na rzie 1m od siebie i nie mogą sie odnaleść znaczy sie moze ja po prosu nie moge tego skofigurować choć nie raz konfigurowałme normalną sieć czy to sie robia jakoś inaczej wydałem na te sieciówki 400zł puki co nie jestem za bardzo zadowolony Czy koś ma sieć bezprzewodową nie da znać jak on to wszysko odpalił i co mam zrobić żeby to zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no super mam myśleć że nikt z was nie ma pojęcia na temat sieci bezprzewodowych tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no prosze jaki 100% odzew las rąk żeby komus tu pomóc ciekawe jak byście sie cieszyli jak byście wywwalili 400 na coś co na razie nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 oczywiscie uwazasz ze jestesmy wrozbitami i odpowiemy w kwadrans. Moze zacznij od podania: -systemu operacyjnego - wersji sterownikow - zainstalowanego opgoramowania do karty - kanalu na ktorym probojesz sie laczyc - co pokazuja diody na urzadzeniu etc etc inaczej mozemy sobie z fusow powrozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a może jest potrzebny trzeci z acess pointem czy jakoś tak, nie znam się na sieciach bez przewodowych :oops: , ale być może to jest to. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 no ja nie mam pojęcia o sieciach bezprzeodowych ale z tego co mam pojęcie to moge tylko powiedzieć jeszcze ze 2x xp prof sp1 dioda zielon prygarównomiernie w obydwóch przypadkach sterowniki są orginalne z cd nie wiem na jakim kanale mam sie łączyć bo nie znam sie na wlan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a może jest potrzebny trzeci z acess pointem czy jakoś tak, nie znam się na sieciach bez przewodowych :oops: , ale być może to jest to. Pozdrawiam nie ja chcem tylko 2 kompy połączyć to chyba nie potrzebuje access pointa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 może terz ktos bedzie coś wiedział mam połączenie ale nie mam zasięgu poisze mi brak sygnbału. Ale już obok zegara mam nie przekreślona ikonke sieci koś wie co trzeba zrobić aby zaczeło to działczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tylko te monitorki są noon stop na czarno sorki za 4 posty z kolei ale bardzo mi zależy a nikomu sie nie chce pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 wlaczyles tryb w ad hoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 wlaczyles tryb w ad hoc? dzieki bardzo włączyłem to i wszysko chodz very thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no udało mi sie w końcu skonfigórować tą sieć tylko kolega miszka w klatce obok a sieciówki już nie mają zasiegu mimo że anteny wystawilismy na parapety po tej samej stronie bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Jak chcesz się w wlana bawić to tylko AP. Ja siedze trochę w tym świecie:) i bez tego to naprawde kiepsko. Zamiast kupować 2 sieciówki mogłeś AP i sieciówke a tak to dodatkowe koszta. Jak sąsiad obok to kablem trzeba było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ale stary temat odkopaliście hehe nie lepiej by było takie cos połączyć kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...