Ziober Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 moge w/w nagrzewnice miec, ale nawet nie wiem jak wyglada - maz siostry chlopaka mojej siostry ma starego taunusa i moze mi ja zalatwic. mozecie mi cos o niej napisac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nie spotkalem sie nigdy z miedziana / miedziano mosiezna nagrzewnica od forda ... Sugeruje poprostu zobaczyc naocznie. NAgrzewnic w szczegolnosci uzywanych nie kupuje sie w ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 zgadzam sie of forda to raczej alu wiem bo miałem durzo modeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Looknij do internetowego komisu (reed dawal link). O ile sie nie myle to takowa tam byla - wykonana z Cu, ale pewnie mosiezne dodatki tez tam byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 zgadzam sie of forda to raczej alu wiem bo miałem durzo modelilubie to stwierdzenie. Dlaczego nie lubicie uzywanych? Wszystko da sie wyczyscic. Nie mam zamiaru w sklepie placic 200zl za nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 zgadzam sie of forda to raczej alu wiem bo miałem durzo modelilubie to stwierdzenie. Dlaczego nie lubicie uzywanych? Wszystko da sie wyczyscic. Nie mam zamiaru w sklepie placic 200zl za nowa. :arrow: kto tu pisze, ze nie lubi uzywanych?? finalcell napisal tylko, ze ta chlodnica z taunusa jest raczej aluminiowa. jego stwierdzenie wynikalo z tad, iz posiadal kilka innych ford'owek i wszystkie byly alu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 dokładnie ja też nie lubie nówkek chociaż posiadam jedną od 125p ale nie urzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...