kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ma duzy problem. od niedawna w lewym gornym rogu ekran drzy... tak lekko sie rusza! Co sie dzieje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 A czy masz obok monitora (blisko) jakieś użądzenie wytwrarzające pole magnetyczne(albo jakieś inne nie wiem dokładnie jakie :lol:) naprzykład wzmacniacz do sprzetu audio lub jakieś inne urządzenie :?: jeżeli tak to poprostu je odsuń a jeżeli nie w tym twki problem to ja już nie wiem :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 na bank jest to wina glosnikow lub innego urzadzenia ktore zakluca prace monitora odsun troche to urzadzenie i w menu monitora uzyj opcji rozmagnesowania "degauss" (chyba tak to sie pisze;) powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...