MK Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 jak usunąć aplikacje w javie (N6610), podczas instalowania pojawił sie problem i niezainstalowała sie poprawnie a zajmuje mniejsce w telefonie. Z poziomu telefonu nie moge jej usunąc,, sa jakie inne programy (uzywam nokia pc suite)co pozwalają eksplorowac dowolnie pamięć telefonu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmmm skoro masz jave to poszukaj EXPLOATORA , ( mam taki na n7650 i moge lazic po 3 "dyskach" :D) odnajdz tam te pliki i wykasuj. Powinno sie tak dac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hmmm skoro masz jave to poszukaj EXPLOATORA , ( mam taki na n7650 i moge lazic po 3 "dyskach" :D) odnajdz tam te pliki i wykasuj. Powinno sie tak dac.może cos wiecej o tym programie, przeslij mi na mejla kwiatekm@go2.pl UPDATE: juz zrobilem wgralem od nowa ta aplikacje i za którymsrazem załapalo (problem był taki ze nie mogłem znaleść tej jednej chyba z 200-stu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Przejrzalem te pliki co mam , mam w javie tylko gry , a programy mam w *.sis ( pod Symbiana OS ) wiec raczej nie uruchomisz tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 poszukaj programu na tej stronie http://gsm4you.and.pl/free/enter_download.html za pomoca Logo Manager v1.3.0 powinno sie udac jak sie nie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...