rout Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 hey mam p4 2,6 fsb 800 epox 4pda2+ ,msi gf fx5600, 2x512 kingston 400 mhz , wdc 120 gb 8mb cache , itd.. chodzi o to ze colin3 przy KAZDEJ rozdz. 'zabkuje' tzn nie przycina sie standardowo tzn ze jest mniej klatek caly czas tylko ma takie wyskoki , 5 sec plynnie , potem male zwolnienie i znowu niby plynnie itd o co chodzi , mzoecie mi powiedziec? to juz 3 grafa na ktorej tak chodzi:( jeszcze troche i calkiem osiwieje:( pomozcie... prosze pzdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja miałem taki dziwny problem ze wszystkimi grami niby wszystko chodziło płynnie a tu nagle ciach i znowu płynnie co ciekawe okazało się że to przez kartę dźwiękową 8) czemu? nie mam pojęcia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jak masz takie skoki to najpewniej masz wirusa który w tle sobie cos robi (wlasnie co 3-5 sekund) stad taki wlasnie efekt. Ale to oczywiscie jedna z mozliwosci, napisz jaki masz system i jakie oprogramowanie poinstalowales, spokojnie dojdziemy rozwiazania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a wiec mam winde xp pro +sp1 i z updatami... a progsy... hm. troche tego jest... nero , q.time , gg,wincom.,norton 2k3,3dmark2k1se,emule,cpucool,dap,divxy,guitar pro,mwsnap,musicmatch,speedfan,sisoftsandra,powerstrip,ac.reader, vice city , bf1942 i bf rtr,colin3,mwsnap,chrome... to by bylo na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 do interloper->wymieniles karte dzw. na inny egzemplarz czy inny model ze juz ci chodzi? bo ja niby mam na plycie ale niekiedy rzezi ze cholera mnie bierze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 wymieniłem na inny egzemplarz i o dziwo przestało. Spróbuj wyłączyć dźwiękówkę na płycie (w biosie) zrób formata i zobacz co się będzie działo ewentualnie wyłącz ją i zastąp jakąś kartą na PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja wlasnie 'hulam' na sb 5.1 ale mam jeszcze na plycie... ehh.. w tym proline to juz 3 x grafe wymienilem 1xnagryware a tera k.dzw:( ja to mam szczescie... eh qzwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 kto kreci ten wymienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 co ja twoim zdaniem <span style="color:red;">[ciach!]</span>a krece? znasz mnie chociaz? wiem ze nie wiec sie o.p.i.e.r.d.o.l ... sry za ostre slowa ale najpierw pomysl nim cos powiesz i/lub kogos o cos oskarzysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a wiec mam winde xp pro +sp1 i z updatami... a progsy... hm. troche tego jest... nero , q.time , gg,wincom.,norton 2k3,3dmark2k1se,emule,cpucool,dap,divxy,guitar pro,mwsnap,musicmatch,speedfan,sisoftsandra,powerstrip,ac.reader, vice city , bf1942 i bf rtr,colin3,mwsnap,chrome... to by bylo na tyle Czy używasz eMule równocześnie z graniem w CMR3? Jak tak to jest to przyczyna, u mnie tak przynajmniej jest, mogę grać we wszystkie gry z emułem w tle ale nie w colina i toce. Jak nie to przejżyj obszerny wątek o CMR3 na "Grach". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dalej nic:( wylaczylem wszystkie progsy i uruchomilem colina3 i to samo:( k.dzw. wyjalem i na tej z mobo jechalem ale to samo:( co to moze jeszcze byc? esh.. sam juz nie wiem:( jakies sugestie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Moze winowajcą jest CPU Cool - funkcja ALTERNATE Cooling Method dla Athlonow? Sprawdz przy wylaczonym CPU Cool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 to jest wada gry wiele osob ma cos takiego nawet na mocnych sprzetach zainstaluj patcha 1.1 do colina. Mi on nie pomogl ale tobie moze cos da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...