Skocz do zawartości
rout

colin3->zabkowanie

Rekomendowane odpowiedzi

hey

mam p4 2,6 fsb 800 epox 4pda2+ ,msi gf fx5600, 2x512 kingston 400 mhz , wdc 120 gb 8mb cache , itd..

chodzi o to ze colin3 przy KAZDEJ rozdz. 'zabkuje' tzn nie przycina sie standardowo tzn ze jest mniej klatek caly czas tylko ma takie wyskoki , 5 sec plynnie , potem male zwolnienie i znowu niby plynnie itd

o co chodzi , mzoecie mi powiedziec? to juz 3 grafa na ktorej tak chodzi:(

jeszcze troche i calkiem osiwieje:(

pomozcie... prosze

pzdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz takie skoki to najpewniej masz wirusa który w tle sobie cos robi (wlasnie co 3-5 sekund) stad taki wlasnie efekt. Ale to oczywiscie jedna z mozliwosci, napisz jaki masz system i jakie oprogramowanie poinstalowales, spokojnie dojdziemy rozwiazania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec mam winde xp pro +sp1 i z updatami... a progsy... hm. troche tego jest... nero , q.time , gg,wincom.,norton 2k3,3dmark2k1se,emule,cpucool,dap,divxy,guitar pro,mwsnap,musicmatch,speedfan,sisoftsandra,powerstrip,ac.reader, vice city , bf1942 i bf rtr,colin3,mwsnap,chrome...

to by bylo na tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec mam winde xp pro +sp1 i z updatami... a progsy... hm. troche tego jest... nero , q.time , gg,wincom.,norton 2k3,3dmark2k1se,emule,cpucool,dap,divxy,guitar pro,mwsnap,musicmatch,speedfan,sisoftsandra,powerstrip,ac.reader, vice city , bf1942 i bf rtr,colin3,mwsnap,chrome...

to by bylo na tyle

Czy używasz eMule równocześnie z graniem w CMR3? Jak tak to jest to przyczyna, u mnie tak przynajmniej jest, mogę grać we wszystkie gry z emułem w tle ale nie w colina i toce. Jak nie to przejżyj obszerny wątek o CMR3 na "Grach".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...