Ryba_8 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Może ktoś wie, dlaczego nie mogę podłaczyć sie do żadnego serwera, i czy ewentualnie istnieją jakieś inne klienty osiołka, które nie wymagaja konfiguracji portów (BearShare jest super, ale z linkami do osiołkowych stron nie chce współpracować). Dzieki za wiedzę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jak nie możesz podłaczyć się do żadnego servera to napewno sprawka adminów ( jak masz LAN ) , w innym przypadku coś jest namieszane w Emule Klientów jest kilka wersji , samego emula istnieje chyba z 15-20 wersji , we wszystkich działa na standardowym porcie ( nie pamiętam jakim ) , jak ten jest zajęty , to dopiero sie zmienia port Co BS to jasne że nie wspólpracuje z linkami do osiołka , przecież BS to klient całkem innej secii P2P , konkretnie Gnutelii . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ale jak klikam na osiołkowy link, to BS zgłasza mi się, ze nie obsługuje zewnętrznych poleceń obsługi. Możesz mi polecić jakiś przyzwoity kliencik do Filedonkey, który nie ma problemów z podłaczaniem się do serwerów? Pozostałe p2p działają mi bez zarzutu, właśnie zresztą oglądam SouthPark w ogromnych ilościach z BS. Ewentualnie czy jest jakaś metoda na (tak jak wyszukiwanie) podłaczenie sie innymi programami do tej sieci? Ahoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 nie podłacza sie do żadnego servera :?: :?: pod tym adresem masz Polskie Forum Emule & Edonkey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...