Skocz do zawartości
Ryba_8

e-mule & FileDonkey

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś wie, dlaczego nie mogę podłaczyć sie do żadnego serwera, i czy ewentualnie istnieją jakieś inne klienty osiołka, które nie wymagaja konfiguracji portów (BearShare jest super, ale z linkami do osiołkowych stron nie chce współpracować).

Dzieki za wiedzę 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie możesz podłaczyć się do żadnego servera to napewno sprawka adminów ( jak masz LAN ) , w innym przypadku coś jest namieszane w Emule

Klientów jest kilka wersji , samego emula istnieje chyba z 15-20 wersji , we wszystkich działa na standardowym porcie ( nie pamiętam jakim ) , jak ten jest zajęty , to dopiero sie zmienia port

Co BS to jasne że nie wspólpracuje z linkami do osiołka , przecież BS to klient całkem innej secii P2P , konkretnie Gnutelii .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak klikam na osiołkowy link, to BS zgłasza mi się, ze nie obsługuje zewnętrznych poleceń obsługi.

Możesz mi polecić jakiś przyzwoity kliencik do Filedonkey, który nie ma problemów z podłaczaniem się do serwerów? Pozostałe p2p działają mi bez zarzutu, właśnie zresztą oglądam SouthPark w ogromnych ilościach z BS. Ewentualnie czy jest jakaś metoda na (tak jak wyszukiwanie) podłaczenie sie innymi programami do tej sieci?

Ahoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi