vfk Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 witam mam radeona 9500 i cieszylem sie ze mam tv-outa az naglep przestal dzialac :? mam win xp i przerobiony softem Omega. jak mozna sprawdzic/naprawic tv-outa ? z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 co masz na myśli przestał działać?? pozdr Damianosz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfk Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 oki sprawa wyglada tak: kiedys jak wchodzilem w Display (ekran) to moglem wybierac odpalenie tv-outa. teraz jest tak jagby kabel nie byl podlaczony choc jest :? sprawdzalem na dwoch roznych kablach i telewizorach. czy to oznacza ze spalil mi sie tv-out ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hm :? ...najprawdopodobniej tak, ale sprobuj jeszcze przeinstalowac sterowniki...jak to nie pomo|e to prawdopodobie TV-OUT is burned :cry: ...jeszcze jedno ile masz ta karte i mniej wiecej od kiedy Ci sie tak dzieje(ewentualnie po czym)... pozdr Damianosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 nic specjanego nie robilem. poprostu przestal dzialac. radka mam od grudnia zeszlego roku. czy jest jaki soft diagnozujacy stan karty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hm...a sterowniki przeinstalowywywales...a co do diagnostyki to AIDA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 zmieniam od czasu do czasu sterowniki. mam pytanie co do aida 32. gdzie mam znalesc informacjie o tym ze tv-out mi sie spalil ? z gory dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...