virtuomaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 tutaj link http://sklep.benchmark.pl/pelny_5835.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja tam bym wolał zbierać kasę na zalmana 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Szczerze polecam. Mam go założonego na swoim procku. Ustawienie auto, zależne od temp. proca. Asus PcProbe pokazuje mi teraz temp 31 stopni i prędkość 2.800. Chłodzi bardzo dobrze, jeszcze nie udało mi się go "rozbujać" powyżej 5.000 obrotów na minutę. Do tego jest bardzo łatwy w montażu i demontażu. Jeszcze jedna uwaga. Rozejrzyj się, bo jest chyba nowa wersja tego coolera TT Spark7 P4 oznaczona dodatkowo "+", z dodatkowym śledziem do regulacji obrotów i czymś jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 jak chcesz miec suszarke w kompie to prosze bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 jak chcesz miec suszarke w kompie to prosze bardzo Oj mylisz się kolego, mylisz. Nikt mu przecież nie każe ustawiać go na maksymalną prędkość - 6.000 obrotów. Wtedy to nie suszarka, ale odkurzacz :D . W pozycji auto uszy Ci nie więdną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Hehe, myslalem o Zalmanie, ale te wymiary, boje sie ze nie zmiesci mi sie :) A ten coolerek da sie regulowac obroty z poziomu kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Hehe, myslalem o Zalmanie, ale te wymiary, boje sie ze nie zmiesci mi sie :) A ten coolerek da sie regulowac obroty z poziomu kompa? Nie wiem, nie próbowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 POlecam taki : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15421124 Tani , cichy i dobry - temp o 5 C mniejsza niz na BOxowym ale o wiele cichzszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 POlecam taki : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15421124 Tani , cichy i dobry - temp o 5 C mniejsza niz na BOxowym ale o wiele cichzszy Z wyglądu słaby, ale nie o to przecież tu chodzi. Cena też przyjemna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Hm za taka cene sie w maire oplaca :) Tylko obroty sa dosc slabe, bo jak teraz mam podkrecony do 2,8 to przy max obciazeniu i po 15min procek grzal sie w porywach do 69 stopni, wiec nie jest to najlepsza temp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...