kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mam Symantec Norton AntiVirus 2003 i jest problem. Znajduje mi wira w pliku C:WINDOWSSystem32winsDLLHOST.exe ale jak klkam na OK to mi pisze Acccess to the file was denied. i Unable to rapair this file. A okienko Nortona z powieadomieniem o tym sterczy caly czas na pulpicie. Nieda sie tego skasowac. jak klikam na OK to mi wlasnie wyskakuje jednen z tych dwoch komunikatow i tak na przemian. Pliku niemoge skasowac recznie bo wyskakuje ze plik jest chroniony!! Co to za vir , co to za plik i wreszcie - JAK SKASOWAC TEGO VIRA I CZYM?? :evil: :evil: :evil: Z gory THX za odp. :cry: pozdroofki od kikus'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 aha , virus nosi nazwe W32.Welchia.Worm Co z tym zrobic ?? :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 usun ten plik co ma wirusa i tyle, swoja droga jakim cudem antywirus nie potrafi wywalic wirusa ?? hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 a i jeszcze jedno, daj wlasciwosci owego pliku i usun wszystkie atrybuty typu read only itd, jak nie pomoze to po chamsku wywal plik, wczesniej mozesz znalezc kopie tego pliku na cdromie instalacyjnym windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Napisalem wyraznie ! NIE DA SIE USUNAC TEGO PLIKU !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Napisalem wyraznie ! NIE DA SIE USUNAC TEGO PLIKU !!!!!!wszystko sie da, nie mozna tylko otworzyc parasola w [gluteus maximus] i zalozyc chelmu na lewa strone, ale do rzeczy, jezeli nie mozesz go usunac to rob tak a) plik jest prawdopodobnie uzywany przez windows dlatego nie mozna go usunac, wiec wpisz w konsoli msconfig i znajdz zakladke uruchomienie (przewaznie ostatnia) odznacz wszystkie procesy, zrob restart, nastepnie wywal plik, jak nie pomoze to czytaj dalej ... B) wez dyskietke startowa od win98, daj uruchomienie w biosie z dyskietki , postepoj zgodznie z instrukcjami, i znajdz ten plik pod dosem i go wywal, ta ostatnia opscja jest real chamska, wszsytkie pliki mozna usunac, tylko trzeba wiedziec jak aha i bardzo wazne znajdz kopie tego pliku na cdromie instalacyjnym windowsa i po usunieciu tego wirusa wgraj ja w miejsce starego usunietego pliku bo inaczej moga byc klopoty z winda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 OK. juz dziala. THX za podpowiedzi ale to niebylo to. Huraaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 usun ten plik co ma wirusa i tyle, swoja droga jakim cudem antywirus nie potrafi wywalic wirusa ?? hmm...Bo ten wirus nie jest zwykłym wirusem :twisted: to bardzo sprytny wirus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jak nie mozna antyvirem w windowsie skasowac to sie robi w dosie, przeciez mozna zrobic nawet w NAV2003 wesrsie na dyskietke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...