czr Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 :evil: Mam taki problemik: obie dzwiekowki sie ze soba 'gryza'. Chce dzialac na SB. W BIOSIE na disabled ustwilem AC97 Audio, po wejsciu do Windowsa [XP] wysypuje mi komunikat ze znalazl nowy sprzet ale nie dziala poprawnie bo powoduje konflikty z innym. Probowalem zainstalowac sterowniki Creativa ale przed instalacja wywala tekst ze instalator nie wykryl zadnego uzadzenia Creativa :( Any sugestions? I jeszcze male pytanko do posiadaczy podobnych plyt glownych: jak sie sprawdza 'Live BIOS', jeszcze nie aktualizowalem i wolalbym zeby to byla koniecznosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 :evil: Mam taki problemik: obie dzwiekowki sie ze soba 'gryza'. Chce dzialac na SB. W BIOSIE na disabled ustwilem AC97 Audio, po wejsciu do Windowsa [XP] wysypuje mi komunikat ze znalazl nowy sprzet ale nie dziala poprawnie bo powoduje konflikty z innym. Probowalem zainstalowac sterowniki Creativa ale przed instalacja wywala tekst ze instalator nie wykryl zadnego uzadzenia Creativa :( Any sugestions? I jeszcze male pytanko do posiadaczy podobnych plyt glownych: jak sie sprawdza 'Live BIOS', jeszcze nie aktualizowalem i wolalbym zeby to byla koniecznosc :) spróbuj przepiąć sb do innego slotu pci a propo live bios to lepiej uaktualniać biosa kiedy wiesz że naprawdę jest ci to potrzebne a tak poza tym to witam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...