Mutos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jak myślicie - da rade cuś takiego kupić?? Nie musiałbym się od razu szarpać na nową obudowę. Wstawił bym nowy boczek i coś bym z nim zrobił... Tylko tu jets problem, bo nigdzie nie widziałem samego boku do kondomgena :( A może ktoś ma taką ściankę?? Czy może lepiej kupić używaną bude i robić od nowa (przekładka zasilacza). Kurde, co mi wyjdzie najtaniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 poszukaj na allegro, ostatnio widziałem sam bok od obudowy tej z neonem.Bok był z okienkiem za 99zł i w zamian musiałbys dać swuj stary bok.Na stronie chiefteka tez chyba jest mozliwosć kupienia samego boku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wczoraj wlasnie pocialem bok od codegena i sie zastanawiam czy jak cos pojdzie nie tak to czy da siedokupic takowy. Wyglada na to ze bede musial (w razie czego) zbierac na nowa bude... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 poszukaj na allegro, ostatnio widziałem sam bok od obudowy tej z neonem.Bok był z okienkiem za 99zł i w zamian musiałbys dać swuj stary bok.Na stronie chiefteka tez chyba jest mozliwosć kupienia samego bokuAno - chieftek... A ty do kondona trzeba :( I mam bok, ale już wychapany dość nierówno, prawie się połamało... A chce zrobić okienko "foremne" (pewien konkretny kształt) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 podlacze sie jak ktos by wiedzial gdzie mozna dostac same blachy boczne to niech da znac na prv albo tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...