KUBAA Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Chciałbym kupić monitor iiYama LM704UT Pro1413 (okolo 700 zł) albo pro 1403-jest troche tańszy,co sadzice o tej firmie? W tej cenie mozna jeszcze kupic LG F700B, i widzialem monitor MAG 786PF (wszystkie te modele maja plaskie ekrany)Monitor ma sluzyc do uzytku domowego. Z gory dzieki za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 :arrow: iiyama to pozadna i solidna firma. uzytkuje jej monitor i poki co sie nie zawiodlem (kolega metal mial z iiyama problemy). gdybym maial kupowac jakis monitor, to wlasnie iiyame kupilbym raz jeszcze. mysle ze model 1413 powinnien Cie zadowaolic, jednak mozesz odczuc jego male mozliwosci odswierzania. osobiscie polecam 413 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ..przede wszystkim zwroc uwage cobys mial w 1024@100Hz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Bierz nie pożałujesz. Mam Iiyame już 3 lata i zero problemów, super obraz, parametry. Jak będę zmieniał to też tylko na model tej firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja tez polece Iiyame mialem dwa razy monitorek tej firmy i byly swietne. Aktualnie mam MAG'a model 771FS (tak pisze z tylu na obudowie a z tego co pamietam "F" w modelu sugeruje ze jest to "FLAT" a moj nie jest "FLAT" tylko troszke wypukly) i jestem troche nie zadowolony. Nie lubi odswiezania powyzej 70Hz... Jakis lipny... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...