tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 HEJ pisałem o tym sklepie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=1042...=asc&start=30... ale teraz juz przegieli pyte na maxa!!!!!!!!!!!! Kupił u nich kumpel (pomagałem mu zestawic) p4 2.4ghz 2x512twinmosa abit (jakis nowy--nie pamietam) i co najwazniejsze R9600pro za cene 860pln!!!!!Wiec sporo!!!! W kompa mu złożyli bo kupił kilka innych rzeczy i TAK : 1) kuler na p4 zle założony (proc sie grzeje przy podnoszeniu windy nawet) 2)dali jednom kosc 512ramu (zamiast dwooch-chodziło o dualchannel) 3) NAJWAŻNIEJSZE !!!! wcisneli mu karte 9600 pro ..ale LITE taktowany 400/400 (w ofercie majom ją jako 400/600 i jako taki sprzedajom) wciskają jakies lite wersje jako PEŁNE!!! ta karta: http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=444 linka do swojego przypadku podałem bo tam jest podobna rzecz opisana....coś w tym jest jako ze sie powtarza!!!!!!!!!!!!!!!! DROGI CZYTELNIKU WEŻ TO POD UWAGE BO TO JUZ NIE SĄ PRZELEWKI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Chamstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hahahahaha poczytaj sobie FAQ sekcje. Nie dziwie sie ze zle twojemu koledze zlozyli komputer skoro dobrze sie wyslowic nie potrafia. Witam Mam pytanie kupiłem u was karte grafiki GF FX 5600 256 MB DDR VIVO na początku miesiąca i mówiąc szczerze są problemy z grami i trzeba sciągać "patche" ale i to nie zabadzo daje rady. Pytanie jest takie czy można dopłacic i zamienic na ATI 9600 Pro. Pozdrawiam Sławek a może jest to wina sterowników, wuystarczy porpostu zainstlaowac najnowsze sterowniki i tyle, bo z wymiana karty bedzie raczjeproblem bo my mniej wiecej co tydzien zamykamy stany i nie jest mozliwa wymiana. DJ nawet nie sprawdzili pisowni! Cze cze dysk Seagate Barracuda V 80GB może pracować 24h na dobe lub kilka dni podrzą ? i czy podczas takej pracy dysk "cierpi" ? dzięki Popielaty Do takiej pracy lepiej przystosowane są dyski Maxtora, będzie chodził ale jak dlugo pochodzi to niewiadomo. teoretycznie dysk ma krecic sie 30000 godzin. DJ Za to ich Seagate do sadu odda :D wiecej lektury tutaj http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Przegięcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 tomcyk: ogólnie po co tam kupujecie jak wiesz, że robią? Poza tym kup sobie słownik ortograficzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 :arrow: nie za ladnie ze strony pcprojekta. tomcyk do broni!! walcz z nimi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 tomcyk: ogólnie po co tam kupujecie jak wiesz, że robią? Poza tym kup sobie słownik ortograficzny.popieram, skoro sam opisales, ze kit wciskaja, to czemu znowu tam brales :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Z tego c owidzęto nie jest odosobniony przypadek w naszych sklepach :) sprzedawcy mają ogromną wiedzę więc kożystają z niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zdaje sie zepsujemy im kurna opinie...!!!! Przeciez to jest oszustwo i to sie nadaje do prokuratury. Niepelnowartosciowy towar czy jakos tak, albo falszowanie nazwy towaru i sprzedawanie tanszego jako drozszy... :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 tomcyk: ogólnie po co tam kupujecie jak wiesz, że robią? Poza tym kup sobie słownik ortograficzny.popieram, skoro sam opisales, ze kit wciskaja, to czemu znowu tam brales :?: bo jednak prócz mojego przypadku wczesniejszego słychać o nich tylko dobre opinie ..np w Topiku o dobrych i solidnych firmach!!!!! A i ceny sa takie ze na całym zestawie koleś wyszedł sporo do przodu.. JAK widać kasa to nie wszysko a tam od roku (jak mnie chcili wyrobić)nic sie nie zminiło.... jade zaraz i zdam relacjepo powrocie!! Hej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ok..bylismy pogadaliśmy i tak: 1)Z ramem załatwione bez niczego po prostu niedopatrzenie...Ale wiadomo ze takie rzeczy świadcza o firmie...lecz wiemy ze sie w Polsce często zdrzają:) 2)Przedstawilismy sprawe z kartą i koleś nie chciał uwierzyć ze tak jest...ale sprawdził i sprawa sie wyjaśniła...bedzie do odbioru we wtorek versja pełna....(tylko ze we wtorek mija termin tego jak kolega moze oddac/wymienic sprzet..poczekamy) 3)Śmieszna sprawa bo procesor PODOBNO ma sie grzać...nawet i do 90st C (hmmmm yyyyyyyyyyyy , to ja nie wiem ) Wiec powiedzieli że temp. rzedu 50stopni w idle jest ok CO wY na to?????????????Ja w to nei wierze!! A zwisu żekomo są spowodowane zainstalowanym directem 9.0 Wiem ze ten direct jest zkaszaniony...ale czy aby do tego stopnia ze przy otwartej budzie 3dmark2001 jednak przeszedł????Raz W sumie to sprawa załatwiona została jednak spokojnie i z kulturą:) Przyznali sie do błedów , nawet : (cyt) "jakby co to Panu cały komputer wymienimy" Wieć chyba ok....Co nei zmienia faktu że cała sprawa miałą miejsce..kosztowała duzo czasu włascisiela zakupionego kompa:( a gdyby nie sprawdzenie zawartosci budy i taktowania karty..nigdy by nie wyszła cała sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...