Marcin_gps Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam troche ufajdanego i zastanawiam sie nad uzyciem zmywacza do paznokci, czy to mu nie zaszkodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Wacik do czyszczenia uszu do tego spirytus albo mydliny i wyczysci sie super :P tylko trza troszke potrzec :P Zmywacz do paznokci :? lepiej nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak mi radzili to nie chcialo mi sie wierzyc, ale to faktycznie dziala. Wez szczotke do zebow (jakas lepiej miekka) i do tego mydlo najzwyklejsze na swiecie. Siup troche wody i proc jak nowy. Suszarka podmuchaj troche szczegolnie jak zmywasz mostki zeby woda nie byla w tych malych szczelinach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak mi radzili to nie chcialo mi sie wierzyc, ale to faktycznie dziala. Wez szczotke do zebow (jakas lepiej miekka) i do tego mydlo najzwyklejsze na swiecie. Siup troche wody i proc jak nowy. Suszarka podmuchaj troche szczegolnie jak zmywasz mostki zeby woda nie byla w tych malych szczelinach.Wezmy jeszcze go rozwiesmy na sznurku do prania na dwoch klipsach... :P :) :) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A ja kiedyś wykąpałem mojego morgana (w samej wodzie). Potem suszenie i nie ma bata żeby nie fukał. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 http://www.dzikie.prv.pl/ na tej stronie w dziale artykuły jest artykuł "Higiena procesora" poczytaj. A swoją drogą pasta zwłaszcza ta na srebrze cholernie ciężko schodzi zwłaszcza jak palce sie ubrudzą :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Tak mowicie o tym zanuzaniu. Czy sa szczelne nozki (piny) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 http://www.dzikie.prv.pl/ na tej stronie w dziale artykuły jest artykuł "Higiena procesora" poczytaj. A swoją drogą pasta zwłaszcza ta na srebrze cholernie ciężko schodzi zwłaszcza jak palce sie ubrudzą :> Ta pasta schodzi wlasnie bardzo latwo, tylko 90% userow meczy tego biednego procka szczoteczka w wodzie i mydlinach ! A wystarczy zmoczyc kawaleczek szmatki benzyna ekstrakcyjna i pasta schodzi bez wysilku i sladu, wystarczy przetrzec ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 http://www.dzikie.prv.pl/ :> ekstrakcyjna i pasta schodzi bez wysilku i sladu, wystarczy przetrzec ! i troche ognia :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A ja kiedyś wykąpałem mojego morgana (w samej wodzie). Potem suszenie i nie ma bata żeby nie fukał. :D Powaznie woda mu nie zaszkodzila ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 http://www.dzikie.prv.pl/ na tej stronie w dziale artykuły jest artykuł "Higiena procesora" poczytaj. A swoją drogą pasta zwłaszcza ta na srebrze cholernie ciężko schodzi zwłaszcza jak palce sie ubrudzą :> Ta pasta schodzi wlasnie bardzo latwo, tylko 90% userow meczy tego biednego procka szczoteczka w wodzie i mydlinach ! A wystarczy zmoczyc kawaleczek szmatki benzyna ekstrakcyjna i pasta schodzi bez wysilku i sladu, wystarczy przetrzec ! Tz tak ja nigdy procka nie czyściłem procka ale sie ubrudziłem tą pastą i akurat nie miałem rozpuszczalnika. I czyściłem ręce baaarzo długo mydłem i pumeksem... Ale tą benzyną bym sie bał wycierac procka. Jak już to spirytusem. Ale na pewno bym nie wykąpał procka w wodzie, bo chyba dobrze to mu nie zrobi straci stabilność, gdzieś sie naleje gdzie nie trzeba i lipa. No chyba że nie miałbym co robic :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~xp - masz racje, ale powiem wiecej czyscilem proca juz benzyna, spirytusem, alkoholem izopropylowym, mydlem, octem, zanurzalem na pare godzin w wodzie i po zadnym z tych zabiegow nic sie nie stalo wiec uwazam ze nie ma co sie bac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak mi radzili to nie chcialo mi sie wierzyc, ale to faktycznie dziala. Wez szczotke do zebow (jakas lepiej miekka) i do tego mydlo najzwyklejsze na swiecie. Siup troche wody i proc jak nowy. Suszarka podmuchaj troche szczegolnie jak zmywasz mostki zeby woda nie byla w tych malych szczelinach.ja tak zrobilem ... i po rdzeniu :) trzeba delikatnie go czyscic szczoteczka.ja chyba za mocno przyciskalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Szczoteczka mydliny i naprzód :D Jednak troche delikatności nie zaszkodzi!! . Co do benzyny czy rozpuszczalnika to ja bym nie ryzykowal :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Benzyna ekstrakcyjna wacik i nie buj żaby :) Mój Athlon już kilka dni chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Szczoteczka mydliny i naprzód :D Jednak troche delikatności nie zaszkodzi!! . Co do benzyny czy rozpuszczalnika to ja bym nie ryzykowal :? Nie musisz sam ryzykowac, ktos to juz zrobil za ciebie. Kilkakrotnie mylem juz proca benzyna, i chodzi wspaniale do dzis. Tylko podkreslam, ma to byc Benzyna Ekstrakcyjna I nie gadajcie glupot ze strach ze go szlag trafi itp. Jezeli moj o wytrzymuje to chyba jest OK, nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ludzie z tymi mydlinami to się człowiek tak namęczy benzyna ekstrakcyjna bądź rozpuszczalnik jeden ruch i śladu nie ma! nie ma się czego bać bo sam tak robię i proc żyje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A ja kiedyś wykąpałem mojego morgana (w samej wodzie). Potem suszenie i nie ma bata żeby nie fukał. :D Powaznie woda mu nie zaszkodzila ??? Woda mu nie zaszkodziła. Tylko musiałem go dobrze wysuszyć (suszarka + ze 2 godziny na słoneczku). Bieżąca woda + pałeczka do uszu i po srebrnej paście ani śladu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...