pabloni Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 CZYTAŁEm szukałem na forum i nic z tego jak prawidlo edytowac plik boot.inni tak żeby pierwszy był uruchamiany windows a później LINUX DZIĘKI ZA RADE POZDRo......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Szukaj dalej bo było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A nie lepiej urzyc lilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 jezeli masz bootloadera w win` i. to nalezy go tam edytowac. ja osobiscie uwarzam, ze korzystanie z niegojest aktem nielada glupoty ze strony administratora, poniewaz mozna uzyc loadera z unixa np lilo lub grub`a. {ten drugi ladniejszy pabloniiiiii} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A czemu zaraz glupoty? Ja uzywalem swego czasu bootloadera NT i dobrze mi z tym bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 W niektórych przypadkach jest nawet lepiej uzyc bootloadera NT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 A co jestescie za windowsem, zal mi was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Sie ekspert znalazl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Prog: Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...