radoos Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 no własnie jakiego komunikatora uzywacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 no własnie jakiego komunikatora uzywacie Tylko ICQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 jak kto woli uwazam ze icq jest naj ale uzywam tlena) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Tlen`a, przeżuciłem się z GG na Tlen`a. A pozatym to irc#ircnet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 GG z przyzwyczajenia :) nie lubie zmian :) Ps. To moj 500'ny post ! Zajebiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 oczywiscie gadu-gadu tylko w wersji gg3d 3.1 (zajebiste ukryte emotikony :lol: :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja tam gg3d nie lubie za to ma inny boski dodatek ! ale to tajemnica ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Tlen i GG ten pierwszy jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 GG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 gg i tlen ;] a do smsow uzywam kontaktu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja zamieniłem GG na Onet Komunikator bo GG chodzi ostatnio jak se zechce a jak nie zechce to nie chodzi i taki wał,Kontakt mi zawieszał pc,na tlenie nie chciało mi się konta zakładać (mam 7 już :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Tlen beta 3 z emotikonkami, i nakladka gt3d to samo co gadu3d ,ale w tlenie wyglada o niebo lepiej . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja probowalem juz prawie wszystkich ale jednak wrocilem do zasluzonego GG. PS: DZiala komus w nowym GG rozmowa glosowa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja probowalem juz prawie wszystkich ale jednak wrocilem do zasluzonego GG. PS: DZiala komus w nowym GG rozmowa glosowa??? Dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak to dziala? To czemu mi nie dziala??? Odpisz:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja używam GG i kontaktu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 GG - dobre bo polskie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 gg z nakładką 3d - używam bo większość znajomych ma zaraz, zaraz jaka rozmowa głosowa???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 gg z nakładką 3d - używam bo większość znajomych ma zaraz, zaraz jaka rozmowa głosowa???? W najnowszym gg jest taka opcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja tylko Irc :mrgreen: tam mam wszystkich loodzi z ktoorymi rozmawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Jakie ukrye ikony czy można wiedzieć i jak je odblokować? Bo mnie to bardzo Ciekawi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 gg_rulez.jeszcze ze skorkami:0 ponad 100 obrazkow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...