metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Co trzeba zrobić żeby paski przewijania na stronie internetowj były kolorowe :?: :D np. czarne :?: . :twisted: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Cytat Co trzeba zrobić żeby paski przewijania na stronie internetowj były kolorowe :?: :D np. czarne :?: . ... Zainteresuj sie stylami (css) a na poczatek wystarczy program ScrollBar Styler 5.5 jest na TuCows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Hm najlepiej ja definiuje w html'u bezposrednio komendami: <STYLE> BODY {scrollbar-3dlight-color:#467773; scrollbar-arrow-color:#FFFFFF; scrollbar-base-color:#467773; scrollbar-darkshadow-color:#467773; scrollbar-face-color:#9DB4AC; scrollbar-highlight-color:#467773; scrollbar-shadow-color:#467773} </STYLE> Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ... dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ... zrobiłem :D jak chcecie zobaczyć to macie tu linka : www.panteravulgar.prv.pl ... jeszczze raz dzięki :twisted: macie u mnie piwo :D hehe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Cytat Hm najlepiej ja definiuje w html'u bezposrednio komendami: <STYLE> BODY {scrollbar-3dlight-color:#467773; scrollbar-arrow-color:#FFFFFF; scrollbar-base-color:#467773; scrollbar-darkshadow-color:#467773; scrollbar-face-color:#9DB4AC; scrollbar-highlight-color:#467773; scrollbar-shadow-color:#467773} </STYLE> Pozdrawiam I wstaw to jeszcze do sekcji <HEAD></HEAD> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...