metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Co trzeba zrobić żeby paski przewijania na stronie internetowj były kolorowe :?: :D np. czarne :?: . :twisted: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Co trzeba zrobić żeby paski przewijania na stronie internetowj były kolorowe :?: :D np. czarne :?: . ... Zainteresuj sie stylami (css) a na poczatek wystarczy program ScrollBar Styler 5.5 jest na TuCows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Hm najlepiej ja definiuje w html'u bezposrednio komendami: <STYLE> BODY {scrollbar-3dlight-color:#467773; scrollbar-arrow-color:#FFFFFF; scrollbar-base-color:#467773; scrollbar-darkshadow-color:#467773; scrollbar-face-color:#9DB4AC; scrollbar-highlight-color:#467773; scrollbar-shadow-color:#467773} </STYLE> Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ... dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ... zrobiłem :D jak chcecie zobaczyć to macie tu linka : www.panteravulgar.prv.pl ... jeszczze raz dzięki :twisted: macie u mnie piwo :D hehe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Hm najlepiej ja definiuje w html'u bezposrednio komendami: <STYLE> BODY {scrollbar-3dlight-color:#467773; scrollbar-arrow-color:#FFFFFF; scrollbar-base-color:#467773; scrollbar-darkshadow-color:#467773; scrollbar-face-color:#9DB4AC; scrollbar-highlight-color:#467773; scrollbar-shadow-color:#467773} </STYLE> Pozdrawiam I wstaw to jeszcze do sekcji <HEAD></HEAD> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...