kikus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 wymiencie mi tu nazwy plikow ktore pomoga mi tak zoptymalizowac xp'a zeby byl szybszy , stabilniejszy i mniejzzeral ramu (i cos zeby zmienic wyglad) z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja używam TweakNow PowerPack i jestem hepi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 skad masz te progi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ze strony producenta czyli http://www.tweaknow.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja polece znanego Tweak xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A ja polece Regedit.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 gpedit.msc services.msc msconfig regedit explorator ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 M$ BootVis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zrób wszystko co opisują na tej stronie i windows będzie zapier........ jak szalony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...