simeone Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Jak znaleźć identyczne pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Mam pamiątki Kingstona 256MB PC-333 na płycie Gigabyte Titan 845PE i procka P4 2.4B chciałem dokupić drugą taką kostkę ale gdy już znalazłem i wsadzilem to się gryzły system się wieszał i nie dały się kręcić. Natomiast jeżeli była jedna kość to chodziły na 400Hz. Zaznaczam, że pamięci są na kościach kingstona,a nie infineonach czy samsungach bo i takie się zdarzają. Kosći zakupiłem jakieś 5 miechów temu i chyba będzie zmienić na inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Sprzedaj pamiatki jakie masz, idz do sklepu i kup odrazu 2 pamiatki jakiejs firmy i tak bedzie najlepiej bo dostaniesz pamieci jednej firmy z jednej serii. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam! Ja wlasnie tak zrobilem jak pisze "lukasrz", kupilem od razu dwie, ale nawet jak gosciu w sklepie mi je dal to sie troche roznily i powiedzialem zeby wybral identyczne i jest oki- memory dual chanell enable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Dzięki za podpowiedź POZDRÓWKA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A za ile mogłbym sprzedać te pamiątki są na nich miedziane radiatory THERMALTAKE A1414? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...