wrobsipl Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ostatnio chciałem zrobić sobie bude z plexi i napotkałem na cene : 42 zł za 100x50x0,4 czy to nie za drogo razem to wyjdzie ze 130 zeta na samą plexi a może ktoś zna i jest z okolic konina lepsze sklepy ? Dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja za plexe 40x45x0,3 zaplacilem 16,50zl. czyli ok. 90zl za 1m^2. A czy to drogo to nie wiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 w praktikerze plaksa o wymiarach 500*500*4mm kosztuje ok 18zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 W Hangebaut w Żorach Plexa przezroczysta o wymiarach 2metry na 1metr kosztuje 189zł.Grubośc 5mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 nikt więcej się nie wypowie może jest jakis mieszkaniec z okolic konina i możre zna lepszy sklep ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 masz cene ok. 85zl za metr kwadratowy, w olsztynie 72zl, w laziskach gornych 95zl a w ostrolece 90zl. wiec wnioski mozesz sam wyciagnac czy to jest drogo czy tanio. IMO cena jest normalna, oczywiscie im wiekszy arkusz kupujesz to bedzie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 masz cene ok. 85zl za metr kwadratowy, w olsztynie 72zl. wiec wnioski mozesz sam wyciagnac czy to jest drogo czy tanio. IMO cena jest normalna, oczywiscie im wiekszy arkusz kupujesz to bedzie taniej jak wiocha to wicha - w sumie do olka to mamy troche dalej jak do wawy, ale wiocha wiocha pozostanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 czy ta wiocha to bna temat olsztyna?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 czy ta wiocha to bna temat olsztyna?? :>hmmm chodzilo mi ze ja jestem tak jak Torwald z ostroleki i ze to wies, hmm chyba mnienie zrozumiales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Paprotek jaka tam wiocha...male miasto i tyle ;) (zascianek... :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Paprotek jaka tam wiocha...male miasto i tyle ;) (zascianek... :lol:)no niech ci bedzie, malutkie, maciupenkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Ale fak faktem - sprowadzic jakikolwiek stuff komputerowy za posrednictwem naszych sklepow graniczy z cudem :/ - a moding to taki piekny sport... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ale fak faktem - sprowadzic jakikolwiek stuff komputerowy za posrednictwem naszych sklepow graniczy z cudem :/ - a moding to taki piekny sport...tak z czesciami to lipa jest zawsze, sprzedawcy to tez bardzo czesto lamy, a modding sie juz rozwija powoli, niedlugo otworza sklep na kopernika i duzo fajnych rzeczy ma byc:katody, swiecacewentyle, okna, grile laserowki,okna itp :) narazie zapraszam po cennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Masz na mysli ta hurtownie kolo "Znaku" ? W takim smiesznym zielonym domku ? Podobno od poniedzialku ma byc juz otwarty... UPDATE: Paprotek chcesz powiedziec ze ten cennik jest odnosnie tego sklepu u nas ? I caly ten stuff bedzie mozna nabyc u nas na miejscu ? Nie chce mi sie wierzyc... Jesli jest inaczej daj znac na maila...musze kupic pare rzeczy a na miejscu bedzie taniej - bez kosztow wysylki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Masz na mysli ta hurtownie kolo "Znaku" ? W takim smiesznym zielonym domku ? Podobno od poniedzialku ma byc juz otwarty... UPDATE: Paprotek chcesz powiedziec ze ten cennik jest odnosnie tego sklepu u nas ? I caly ten stuff bedzie mozna nabyc u nas na miejscu ? Nie chce mi sie wierzyc... w sumie to jeszcze nie wiem gdzie to dokladnie jest :) 2.TAK TAK podobno tak ma byc :) w koncu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...