turzol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Athlon Xp 1800 (AGOIA lub AGOGA) MSI KT3 Ultra bez raid 256 DDR Samsung PC2700 lub Nanya Gf4 Creative TI 4400* Sb Audigy Player* Chieftec Dragon CS-601 Zasilacz Enermax 350W Seagate Baracuda ATA IV 40GB* Teac 16x40x10* Cd Asus 34x* Monitor Sony Trititron 15'' 100SX* Mysz Microsoft Optical USB* Volcano 7+* Arctic Silver 3* 4xSunon 80x80 * - komponenty posiadane obecnie Co sadzicie o tym zestawie? Czy bedzie dobry do OC? Czy powinienem cos zmienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ok, tylko zacznij zbierac na jakis porzadny monitor CRT 19" albo LCD 18" - najlepiej EIZO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Monitorek trochę mały :lol: - reszta spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Zdecydowanie bym ci odradził xp1800, dużo lepiej łyknąć 1700 a już najlepiej 1600(spójrz na tego co Tristan ma!).Jeszcze bym się zastanowił czy nie lepiej wziąć extreme ddr od mate76 (o ile jeszcze ma).Co prawda że będą droższe ale jaki to dopiero będzie wypas! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Lepiej zainwestuj w lepszy monitor, to bedziesz mial zapewne najdlużej, no i weź wiekszy dysk np. 80 niewielka różnica w cenie - najlepiej maxtora - jeśli masz zamiar zieniać to co masz oczywiście :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No ale Tristan trafil na b. dobra serie....A co ma AGOGA czy AGOIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No ale Tristan trafil na b. dobra serie....A co ma AGOGA czy AGOIA?Ja mam AGOIA z odblokowanym mnożnikiem ! - miodzio 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No a jaki konkretnie monitorek polecacie z 19'' ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No a jaki konkretnie monitorek polecacie z 19'' ? Staraj się unikać tanich wynalazków - bo szkoda i kasy i oczu :( . Przecież monitora nie kupuje się na rok. Na tomshardware był kiedyś przegląd 19-stek (monitorów oczywiście :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Sprecik akuratny do dzisiejszych wymagan gierek (powiem wiecej - jest nawet nadto wystarczajacy). Monitory zawsze mialem jakies badziewnych firm i nigdy nie narzekalem, a kasa w portfelu zostala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Na dzisiaj jest dobry ale nie wiem czy wystarczy na jutro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja bym nie brał MSI ale to tylko i wyłacznie moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To jakie MOBO w koncu? Epox, MSI, Asus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja biorę lada dzień ABITA :P z tych co napisałeś to już bym zaryzykował i Epoxa wziął może trafisz gdzieś na rev 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 to na twoim miejscu bym dorzucil 512 mb ram, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...