Jagiel Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ostatnio odkurzyłem kompa. W zdjąłem radiator z proca wyczyściłem i nałozyłem na niego cienka wartwe pasty Thermopox 75AGS. Przed tem miałem temp w stresie 58C w pokoju było 26. Po odkurzeniu i nałożeniu pasty mam temp 36C w stresie co jest bardzo dziwne przy takim procesorze. Radiator jest praktycznie zimny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jak jest kuler zimny to sam wiesz o co biega.... A wentyl ci chodzi na max?????czy low? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 TEMP. 36C JEST JAK NAJBARDZIEJ NA MIEJSCU. WIDOCZNIE MIAŁES W BUDZIE SYF I ZAWSZE PASTA POMAGA W ZBICIU KILKU STOPNI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wentylator jest ustawiony na middle. Zawsze kiedy nakladalem praste na proca to mialem tem max 48 a raz nalozylem na radiator cieniutenka warstwe i spadlo do 36 max! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Wentylator jest ustawiony na middle. Zawsze kiedy nakladalem praste na proca to mialem tem max 48 a raz nalozylem na radiator cieniutenka warstwe i spadlo do 36 max! widocznie wtedy radiator nie przylegal do cpu co powodowalo wzrost temp ;) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Moze waliles niemilosiernie duzo tej pasty - zawsze daje jej sie na zyletke! Pozostaje sie cieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Właśnie zaintalowałem SiSoft Sandre 2003 i tam pokazuje temp procesora 44C, a w oprogramowaniu Asusa Pc Probe pokazuje 32C. Wachania temp jakie zaopserwowałem w sandrze 43C-47C a w Pc Proce 28C-37C! Które temp są prawidłowe?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 BIOS da temperatura taka jaka powinna isc z termistora (tego bym sie trzymal). Czy jest ona prawdziwa? Raczej jest to watpliwe, ze wzgledu na to, ze tak naprawde odczyt jest bardzo niedokladny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagiel Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W biose mam temp jak w Asus Pc Probe czyli srednio 32-34 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W biose mam temp jak w Asus Pc Probe czyli srednio 32-34 stopnie I tej temp się trzymaj, jest najbardziej wiarygodna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...