|rotfl| Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Mam Antka 2000+ i w stresie ma 61 stopni,i kupilem dodatkowy wiatrak i lipa i w serwisie zmineili wiatrak i temp. spadla o 2 stopnie i tez lipa choc komp sie nie wiesza to mnie denerwuje temperatura co Wy na to ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Napisz jaki masz cooler teraz Na pszyszlosc pisz wiecej danych :evil: Procek posmarowany pasta przed zalozeniem radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|rotfl| Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Teraz mam Titana modelu nie znam dokladnie 3000 RPM i wiem ze kumpel ma takiego samego na Athlonie 1700+ i ma tepmerature najwyzej 55 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja mam teraz 2000XP i tez 3000 obrotow i mam 47 stopni. Zdjalam obudowe i mam 40 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Dziwna sprawa bo niekręcony procesor powinieni chodzić stabilnie nawet przy 80C !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 "Jezeli zakladasz nowy watek, opisz w temacie krotko i zwiezle o co ci chodzi. Nie ma miejsca na tematy w stylu : Co wybrac ? Pomozcie , co kupic ? itp , itd Nie ma miejsca na "slowka" , wiecie jakie Pisalem juz o tym w kilku miejscach. Recydywistom beda kasowane takie topiki, jako ze wprowadza to burdel , nie mozna nic wywnioskowac z takiego tematu, wyszukiwarka tez sobie nie poradzi. Prosze wiec o troszke pomyslunku przy nowym temacie. Prosze tez o sprawdzanie czy taki temat nie byl juz poruszany, na tym podforum i w Archiwum jest olbrzymia baza informacji, prosze o niej nie zapominac. " SZUKAJ!!! Co chwile ludzie pisza o za wysokich temperaturach, a caly przezpis howto byl podawany 1000 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|rotfl| Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja jak zdejme bude to mam moze 3 stopnie mniej i musze miec zamknieta bude Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 moze pasty na CPU juz nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|rotfl| Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Sprawdzalem i pasta jest tak jak powinna byc nalozona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...