Skocz do zawartości
Hajmon3

Chce wam sie wracac do szkoly?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja szkole zaczynam od jutra. W tym roku koncze high school. Z takim poziomem jaki jest w szkolach w USA moge wracac do szkoly z usmiechem na twarzy, i to bede sie czul jak na wakacjach.  :twisted: Wakacji nie mialem za wesolych bo pod koniec lipca rozbilem moje BMW a w ostatni piatek stracilem prace.  :evil:

No i to jest k... skandal :/ chociaz nie do konca. Pomyslcie, ze meczycie sie przez te kilka lat. No coz... mamy wysoki poziom w szkolach w porownaniu do naszych zachodnich sasiadow. Moze medza tam na nas, ze jestemy pijaki i zlodzieje, ale do roboty chetnie przyjmuja, bo nasz STUDIA co jak co, ale nadal sie licza.

Over and out

Mehow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tesz jestm w 3gim i tesz jest hu..steczkowo bo jak by se nie było to mama nauczycieli (niewszystich ) ale nie normalnych ....:(

no ale za to jakie laski

taaaa laski z 3klasy gimnazjum rzadza :lol: :lol: :lol: te rozwiniete klaty :) glebokie mysli i w ogole ekstraliga hehahahahhahhehehahaehaehaehaehehaeh haehaehaehaehaehaehaehaehae :)

no offence :) ale nie widzialem nigdy laski w gimnazjum (a moze to teraz z perspektywy 4 klasy lo tak wyglada?)

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :P Tak to bylo ?

Jak byles w 1LO (3 gim teraz) to pewnie tez Ci sie podobaly dziewczyny w Twoim wieku, teraz 16 latki Ci sie nie podobaja... ale pomysl co bedziesz myslal o 18 latkach za 40 lat :P

Dobra koniec wywodu 8)

Co do szkoly, to ja wlasnie ucze sie na sprawdzian z fizyki :) Jutro mam. Jestem w pierwszej "A" (zwyczajowo klasa kujonow - chociaz teraz juz nie ma roznicy... za to jest to jedyna klasa z przewaga chlopcow... :( ) na nauczycieli trafilem b.fajnych - tylko z fizyki jest najwieklsza kosa, ale za to pdobno niezle , naprawde niezle uczy.

Dobra... zobaczymy co bedzie ze sprawdzianu jutro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa laski z 3klasy gimnazjum rzadza :lol: :lol: :lol: te rozwiniete klaty :) glebokie mysli i w ogole ekstraliga hehahahahhahhehehahaehaehaehaehehaeh haehaehaehaehaehaehaehaehae :)

no offence :) ale nie widzialem nigdy laski w gimnazjum (a moze to teraz z perspektywy 4 klasy lo tak wyglada?)

Zobaczył byś moją to by ci szczena opadła 8) . No chyba, że lubisz takie baaaardzo rozwinięte dziewczyny conajmniej 90kg :P. (no offence), Aha moja chodzi do 3 gim .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi