Szopen77 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Proszę o opinię o tym zestawie dla mnie wygląda kusząco. Może ktoś już takowy posiada i podzieli się wrażeniami ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 daj linka inaczej kupa ;-) pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Już daje http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6817&sid=1 Mam zamiar w poniedziałek zakupić. W necie wyczytałem że do oglądania filmów za te pieniądze to rewelacja. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 wygladaja ladnie parametry niby tez sa niezle chociaz mnie martwi to "30Hz to 20,000Hz" ale uwazam ze za ta cene mozna samemu cos lepszego sklecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...