badboy11 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam!! czytalem troche na forum o zasilaczach ... ale tu glownie dyskusje tocza sie na temat tych droooooogich ... ja chcialem kupic huntkey'a 300W za 115zl ale zarobilem troche kasy jeszcze i mysle o chieftec'u 360W z passiv pfc za 200zl ktory zasilacz polecicie do malo rozbudowanego zestawu z malo podkreconym prockiem ?? (musi miec dodatkowe 4-pinowe lacze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 chiftec HPC-360-202 ( 198 zł w esc.pl )i juz mozna spokojnie skasować ten temat.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 z low endowych to ja polecam Deer'a........ 400W.....dalem 110zeta i chodzi bez zająkniecia z moim sprzetem....a troche ciagnie badziewia...... oto jak trzyma.....: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 OT: El Gato masz coś wspólnego z oponą rowerową IRC El Gato?? :P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 chifteka bierz jak juz :-) dns - masz troche sprzetu ale nie masz pradojadow :-) ja mam lepsze napiecia na 300W ;-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A mam takie pytanko w MM jest chyba za 120zł MEGABAJT 400W ,wie ktos co ta zasiłka jest warta ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 forest kila zbila :) jestes z lublina ... polec jakies dobre, tanie sklepy gdzie mozna wybrac sposrod kilku zasilaczy ... bo szukam w necie i szukam i nic znalezc nie moge ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a Huntkey 300W bedzie dobry na bartona 2500+ (raczej malo podkreconego), fic AU13 (pisza w instrukcji zeby bylo powyzej 250W) ????? bo mam okazje taniej kupic ... a oszczedzona kase zawsze by sie wydalo na lepsza grafike ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ok, o sklepy w lublinie spytam sie w osobnym temacie bo mi sie spieszy ... co sadzicie o tym huntkey'u 300W??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hunkey 300W nie jest wart swojej ceny. Za 198zł+8 przesyłka masz chieftec'a 360W 1 fan na www.chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a huntkey'a mam teraz okazje kupic za niecale 100zl .... a nowy w slepie internetowym 113pln -zawsze by 100zl zostalo w kieszeni tylko czy on spokojnie by wystarczyl na ww sprzet??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 IMHO na 99% będą problemy z 300W hunkeya... Bartek 2500+ i płyta na nForce to jest trochę powera, a jeszcze jak podkręcisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A co z tym MEGABAJTEM 400W za 120zł w MM ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A co z tym MEGABAJTEM 400W za 120zł w MM ?????? Na pewno możesz nim fajnie rzucić w nielubianą osobę, acz jest za lekki, żeby zrobić komuś krzywdę ;]]] Pomyśl: dobra zasiłka 400W kosztuje > 300zł, więc co może być wart taki megabajt? jak ma 280W, to będzie dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A co z tym MEGABAJTEM 400W za 120zł w MM ?????? Na pewno możesz nim fajnie rzucić w nielubianą osobę, acz jest za lekki, żeby zrobić komuś krzywdę ;]]] Pomyśl: dobra zasiłka 400W kosztuje > 300zł, więc co może być wart taki megabajt? jak ma 280W, to będzie dobrze... Są jeszcze za 90zł 350W :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to radzicie panowie brac chiefteca 360W z passive pfc ?? a tak na marginesie... czym sie rozni passive pfc od active pfc????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to radzicie panowie brac chiefteca 360W z passive pfc ?? a tak na marginesie... czym sie rozni passive pfc od active pfc????? Poszukaj tematu "Zasilacz FPS proszę o opinie"; tam było to wyjaśnione, o ile przebrniesz przez te +/- 15 stron ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 z pierwszej strony wynika ze roznia sie one waga :) racja??? czy mam sie przemeczyc przez te pol tysiaca wypowiedzi ..??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...