szymanek Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Witam :) Mam zamiar zakupić taki zestawik ( jak w temacie ) ponieważ obecnie używam AC97( grrr ) + głośniki samsunga 5100 2.1 + wiezw philips 100W rms ( badziewie ). Ma ktoś taki zestawik, jak tak to prosze sie podzielić wrażeniami i czy opłaca sie takie coś zakupić? pozdro for all :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 niby mam jakieś tam swoje ucho... mam co mam w podpisie, więc mam do czego porównać i polecam Ci DigiFire 7.1 albo Fortissimo III (to samo bez firewire) - zdecydowanie lepsza dynamika dźwięku, subiektywnie fajniej dla mnie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 posiadam fortissimo III i tez sie wlasnie zastanawiam jak by to zagralo z tymi "gosnikami".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a to fortissimo III jest dobre, lepsze od audigy 2 :?: i czy każda gierka, program na tym pociągnie tzn chodzi mi o kompatibilność :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 szymanek: mam porownanie i stwierdzam ze fortiIII/DF7.1 gra fajniej, a ze sterownikami nie ma problema :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 powiem tak.Kumpel ma dokłądnie to oco pytasz i jak u niego testowałem to zajebiscie grało.szczególnie w grach.ZAJEBIOZA :!: .On jest zapisany do tego forum wiec jak wpadnie to powiem mu żeby cos napisał od siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...