Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zamontowac w kompie chlodzenie wodne :P . Czytalem ze jako chlodnicy mozna uzyc nagrzewnicy samochodowej. Moje pytanie jest nastepujace: Jaka nagrzewnica jest najlepsza i ile kosztuje (orjentacyjnej), no i gdzie mozna ja dostac :?:

Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza samochodowa nagrzewnica, hmmm tego chyba nikt nie wie :P

Jakos sobie nie przypominam testow nagrzewnic samochodowych :wink:

Niektorzy kupuja w sklepach inni wola isc na szrot samochodowy i tam

za flaszke wyciagnac :P Osobiscie doradzam to drugie rozwiazanie :)

Najlepsza nagrzewnica by byla cala z miedzi, jeszcze takiej nie widzialem :?

Nagrzewnica od czinquaka nowa w sklepie kosztuje okolo 90 zl, ja mam

ze szrotu nagrzewnice od audi kosztowala 15 zl - flaszke ruskie wooodki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z powyzszym. Naprawdę jedź na pierwszy lepszy szrot, dostaniesz ile chcesz. Jak będziesz wybierał to mozesz zwrócić uwagę na wielkość, żeby Ci się zmieściła tam gdzie chcesz, oraz na średnicę rurki wylotowej i wlotowej (jakoś będziesz musiał to wszystko ze sobą połączyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar zamontowac w kompie chlodzenie wodne  :P . Czytalem ze jako chlodnicy mozna uzyc nagrzewnicy samochodowej. Moje pytanie jest nastepujace: Jaka nagrzewnica jest najlepsza i ile kosztuje (orjentacyjnej), no i gdzie mozna ja dostac :?:  

Dzieki za pomoc.

Od Lublina jest najlepsza. Gwarantuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar zamontowac w kompie chlodzenie wodne  :P . Czytalem ze jako chlodnicy mozna uzyc nagrzewnicy samochodowej. Moje pytanie jest nastepujace: Jaka nagrzewnica jest najlepsza i ile kosztuje (orjentacyjnej), no i gdzie mozna ja dostac :?:  

Dzieki za pomoc.

Od Lublina jest najlepsza. Gwarantuje!

Przylaczam sie do glosu Varrola, o ile nie bedzie zarosnieta na max kamieniem i innym badziewiem, nowka jest the best ! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...