Skocz do zawartości
lookasw

Filmy na Duronie 800 MHz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na sprzecie AMD Duron 800 MHz,jakiejs plycie pod Durona(nie mam jej jeszcze),128 MB SDRAM (133 Hz)lub 160 MB SDRAM (66HZ),GeForce MX400 będą mi płynnie chodziły filmy?Czy wszystkie?Jaką płytę najlepiej kupić.Za pomoc z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od płyty, karty dźwiękowej, kodeka, filmu i paru innych drobiazgów. Na 100% znajdziesz takie filmy, które nie będą chodziły przy max postprocessing płynnie.

Ale generalnie nie powinno być problemów.

Generalnie to niebędzie żadnych problemów z żadnym filmem na moim starym PII 650 każdy film w super jakosci z max quality ustawionej w divx-ie chodził płynnie.

DON'T WORRY BE HAPPY :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od płyty, karty dźwiękowej, kodeka, filmu i paru innych drobiazgów. Na 100% znajdziesz takie filmy, które nie będą chodziły przy max postprocessing płynnie.

To może mi podeślij takowe :wink: bo ja twierdzę że na każdym procesorze ~<500Mhz, KAŻDY bez wyjątku film będze "chodził" bardzo dobrze. Nie przesadzajcie, bo niedługo pojawią się pytania "czy na P43Ghz mogę odpalić avika albo zagrać w tetrisa płynnie" :x :evil: :evil:

PRZESADZACIE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może mi podeślij takowe :wink: bo ja twierdzę że na każdym procesorze ~<500Mhz, KAŻDY bez wyjątku film będze "chodził" bardzo dobrze. Nie przesadzajcie, bo niedługo pojawią się pytania "czy na P43Ghz mogę odpalić avika albo zagrać w tetrisa płynnie" :x :evil: :evil:

PRZESADZACIE!!!

hmmmm....kumpel ma celka 500 mhz 128 ramu grafa ati rage agpx2 i filmy w XVID ciach!owo chodzą :( Inne pomykaja łądnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...