man Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ...o kultowej plycie BP6 nie wspominajac. Sa o niej strony z kultowymi tekstami. hmmm??? jakie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 hehe własnie inny mój ziomal ma taką płytke i PII 400 i chce to za 300zł opchnać :) kto kupuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 kolejne pytanie co do tych płytek czy pod obie te plytki mozna wsadzic tylko najwikszego Celerona na 0.13 który bedzie zrobiony dopiero a bedzie to chyba 1600, potem beda robione juz na jadrze P4 i nei wejda w te płytki. tylko jest pytanie czy czasem te procki nie nowe po dokupieniu jakichs przelotek nie poleca na tych starych juz dobrych płytkach? jakie celki wpasowac bedzie mozna wiec pod ta plytke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilgur Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Abit jest lepszy :) Mam kolesia mial ST6R zmienil se na ASUSA i teraz sprzedaje ASUSA i ma ST6R hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 kolejne pytanie co do tych płytek czy pod obie te plytki mozna wsadzic tylko najwikszego Celerona na 0.13 który bedzie zrobiony dopiero a bedzie to chyba 1600, potem beda robione juz na jadrze P4 i nei wejda w te płytki. tylko jest pytanie czy czasem te procki nie nowe po dokupieniu jakichs przelotek nie poleca na tych starych juz dobrych płytkach? jakie celki wpasowac bedzie mozna wiec pod ta plytke? Kariera s370 ma sie juz ku koncowi. Wsadzisz do nich tylko to co jest na Tualatinie :( co do tych celkow na jadrze willamette to nawet jakby jakims cudem przez te przejsciowki daly sie uruchomic to jaki jest sens kupowania ich do plyty z SDRAM. Jaki jest w ogole sens ich kupna :), to tylko krok w tyl (z 0.13m na 0.18 ) No ale czas pokaze jak to bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 na iBX ABIT byl Master(a ja wtedy i tak mialem MSI ktore mi lataly identycznie co Be6)teraz nie widze ABITOW godnych uwagi,no moze na i850. ST6 dobry tylko ze wzgledu na cene choc teraz TUSL jest niewiele drozszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...