Bierut Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Nie wiem czy było, bo mnie tu dość dawno nie było.... Otóż mam dźwiękówkę po ISA :oops: i od dawna szukam bezsutecznie do niej sterów, wcelu przeprowadzenia reinstalki. Niestety poszukiwania moje nie przyniosły jak dotąd żadnego rezultatu :( Wpadłem więc na pomysł iż można te stery wydobyć z OSa. Mam Win98. Proszę o wszelkie informacje jak je znaleźć a potem do po reinstalce zainstalować, tak by nie było żadnych problemów Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 jaka to dzwiekowka podaj wsie dane producent model (i te wszystkie namberki cyferki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 okresl producenta i model to wtedy sie poszuka.. choc od czego ma sie wyszukiwarki w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Przecież napisałem, że szukałem i nie znalazłem, więc nie ucz mnie do czego służą wyszukiwarki bo doskonale wiem. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Przecież napisałem, że szukałem i nie znalazłem, więc nie ucz mnie do czego służą wyszukiwarki bo doskonale wiem. :twisted: normalny jesteś :? podaj nazwę dziwkówki rozumiesz D_Z_W_I_Ę_K_Ó_W_K_I !!! to może ktoś ci pomorze no chyba że myślisz że my jesteśmy jasnowidzami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Przecież napisałem, że szukałem i nie znalazłem, więc nie ucz mnie do czego służą wyszukiwarki bo doskonale wiem. :twisted: a umiesz szukac ? :D a co do windy.. pogrzeb sobie w *.cab'ach ;] Jasnowidz team ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 @Bierut sorry myslalem ze jestes nowy na forum i podajes taki topic, bez wczesniejszego obszukania wyszukiwarek i forum, ale widze ze masz juz ladny staz, wiec podaj producenta i model jak znasz to zaraz cos z tym poradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Sorry ja też za ostro zareagowałem, bo chodzi mi przedewszystkim o to gdzie znaleźć stery w systemie. Jutro rozkręce go i podam więcej użytecznych informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No i co? Nie rozkreciles, czy znalazles? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 ej moze w windzie sa te sterki, jak widzi ją system???? i kto jest producentem obecnych sterow??? na jakim chipie jest oparta ta karta??? dobry serwis ze sterami: www.driverguide.com user: driver pass: all pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Dziś(trochę późno) dokonałem oględzin karty muzycznej, oto co ustaliłem: CHIP posiada takie oznaczenia: DIAMOND TECHNOLOGIES DT-0197H 82037T1 807E Na karcie widnieje równierz napis: DT197A30 jest to zapewne symbol modelu. Robię reinstalkę teraz więc może mnie nie być przez chwilę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 http://www.soundcard-drivers.com/companies/306.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...