michalak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Niedawno przeglądałem stronę tego gościa i mi oczy na wierzch wyszły. Polecam zajrze w galerie zdjęć i zobaczyć zdjęcia z Gumballa i z Going to Monaco. Kim Schmitz ma teraz chyba 28 lat. Był hakerem ale wyszedł z podziemia i zajmował się jakimiś internetowymi inwestycjami. Podobno siedział/albo siedzi teraz w więzieniu za jakieś podatkowe oszustwa. Ale życie które prowadził było takie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A mozesz podac jakis sznurek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A mozesz podac jakis sznurek ?Przepraszam zapomiałem :) www.kimble.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 szkoda tego meśka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Widziałeś zdjecia np. z Hong Kongu. Lata prywatnymi jetami i jakie ma fajny apartament i biuro w hong kongu. Co to dla niego taki mesio jak on ma/miał jachty za 75$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Widziałeś zdjecia np. z Hong Kongu. Lata prywatnymi jetami i jakie ma fajny apartament i biuro w hong kongu. Co to dla niego taki mesio jak on ma/miał jachty za 75$ no te takie papierkowe :lol: jacht za 75k$ bo chyba to miales na mysli to jakas taniocha ostatnio bodajze na discovery widzialem cudenka po 10 mln$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Tak Mam nawet na dysku RTL reportage o imprezie Kima Schmitza na największym jachcie motorowym w Monaco za 150 mln DM czyli 75 milionów dolarów. Oczywiście pomyliłem się bo napisałem 75$ a chodziło mi o 75000000$. Jak się jachtami interesujesz to polecam ci zobaczyć w necie Princess V65 , piękny jacht. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...